MAJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O ULASKU U ELITU: Starleta poručila SAMO JEDNO, pa otkrila SVOJ PLAN
Maja Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KONAČNO

MAJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O ULASKU U ELITU: Starleta poručila SAMO JEDNO, pa otkrila SVOJ PLAN

Starleta Maja Marinković progovorila je o operaciji i ulasku u rijaliti.

Objavljeno:

Produkcija i čelnici Pinka najavili su večeras vanredno ubacivanje u rijaliti Elita 7, a u spoljnom svetu se uveliko nagađa ko bi to od večeras mogao da postane novi učesnik i pomrsi konce već aktuelnim takmičarima, te mnogi komentarišu da je jedna od potencijalnih i Maja Marinković.

Inače, Maja Marinković se pre nekoliko dana na jednoj privatnoj klinici podvrgla operaciji zadnjice, te je u svoju pozadinu ugradila čak 840 kubika, te se sada oglasila i otkrila njene buduće planove i da li planira da uskoro uđe u rijaliti, s obzirom da već svi željko iščekuju njen ulazak.

- S Obzirom na moju operaciju i dalje neću ulaziti u Elitu. Postoperativni oporavak teče odlično, još malo i sve će da zaraste. Izgledam odlično - priznala za Marinkovićeva za medije, te jasno stavila do znanja da će publika i njeni fanovi morati još neko vreme da sačekaju da ona postane deo rijalitija.

Maja Marinković o ulasku u Elitu
Maja Marinković o ulasku u Elitufoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/MAJAAMARINKOVIC

Maji su doktori naložili strogo mirovanje u narednom periodu, te da prvih 14 dana leži na stomaku, dok potpuni oporavak traje mesec dana.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.