NI SAMI NE ZNAJU KAKO SU PREŽIVELI! Naše zvezde koje su za dlaku izbegle SMRT! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

Šokantno!

NI SAMI NE ZNAJU KAKO SU PREŽIVELI! Naše zvezde koje su za dlaku izbegle SMRT! (FOTO)

Naše zvezde vode burne živote, i neretko se izlažu opasnostima, najviše u saobraćaju.
Objavljeno:

Mlada zvezda "Granda" Mirče Radulović u subotu u podne, vraćajući se sa nastupa iz Trebinja, imao je udes.

Udes se dogodio na Ibarskoj magistrali, kada je veliki kamion naglo zakočio i napravio lančani sudar. U kamion je udario automobil, a Mirče je kolima potom udario u njih. Ceo prednji deo automobila je smrskan. Na sreću, svi su prošli sa lakšim povredama.

Stefan Petrušić, mlada zvezda granda zajedno sa koleginicama Anom Sević i Vanjom Mijatović doživeo je saobraćajnu nesreću 2013. godine.

Nesreća se dogodila na auto-putu Novi Sad - Beograd kada je Stefan Petrušić izgubio kontrolu nad vozilom „reno megan“, Ana Sević je ugruvana, a Vanja Mijatović je zadobila teške povrede. Vozač je prošao bez povreda.

Amar Jašarspahić Gile povređen je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je troje ljudi poginulo, 2016. godine. Nesreća se dogodila na putu Beograd- Kakanj kada je “BMW” u kojem je bio pevač sleteo sa puta i prevrnuo se.

Jašarspahić je u trenutku nesreće spavao na zadnjem sedištu automobila i jedini je preživeli učesnik saobraćajne nesreće dok su V. D, D. B. i J. V. smrtno stradali.

Zvezdu granda Harisa Berkovića u osnovnoj školi udario automobil, a on i dan-danas nosi traume zbog toga.

Nesreća se dogodila u blizini njegove kuće kada je izašao do prodavnice. Na njega je velikom brzinom naleteo vozač koji ga je toliko jako udario da je leteo nekoliko metara.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.