OVAKVU BIVŠU BI SVAKO POŽELEO: Da li je moguće da je ovo RADILA na DARKOVOJ svadni?
Ana Sević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

hit

OVAKVU BIVŠU BI SVAKO POŽELEO: Da li je moguće da je ovo RADILA na DARKOVOJ svadni?

Sevićeva je bila gošća na svadbi bivšeg supruga

Objavljeno: 23:51h

Folker Darko Lazić prošle nedelje se supruzi Katarini zarekao na večnu ljubav i pred Bogom, dok je na svadbi koja je usledila, na iznenađenje mnogih, bila i njegova nekadašnja supruga Ana Sević, sa kojom ima ćerkicu Lorenu.

Sad su objavljeni snimci sa venčanja, u kojima vidimo detalje sa glamurozne proslave, a Ana Sević se, po svemu sudeći, najbolje provodila na veselju.

Ona je igrala, grlila druge goste, te snimala svaki Darkov i Katarinin korak, ne skidajući osmeh sa lica, što su zabeležile kamere "Paparaco lova".

Ovakvu bivšu bi svako poželeo
Ovakvu bivšu bi svako poželeofoto: PAPARACO LOV / SCREENSHOT

Ana je okupljenim medijima rekla da ne vidi ništa čudno u tome što je došla na Darkovu svadbu, dok je atmosfera na veselju, što se može videti u snimku, bila uzavrela.

Folk pevač Radiša Trajković Đani je na Darkovoj svadbi napravio dar-mar, dok je veliki broj poznatih došao da se sa Lazićem i njegovom suprugom provede na njihov poseban dan.

Ana oduševila sve
Ana oduševila svefoto: PAPARACO LOV / SCREENSHOT

Darko Lazić je, inače, nedavno prvi put progovorio o odnosu sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, a koja, za razliku od Ane, nije bila na njegovoj svadbi.

Bonus video:

00:24

Darko Lazić ponovo vozi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.