ŽENO, KAKO SI TOLIKO DOBRA? Voditeljku RTS do sada niste viđali u ovom IZDANJU, pokazala da je PRAVA BOGINJA
Voditeljka, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

predivna

ŽENO, KAKO SI TOLIKO DOBRA? Voditeljku RTS do sada niste viđali u ovom IZDANJU, pokazala da je PRAVA BOGINJA

Voditeljka pleni svojim izgledom i harizmom

Objavljeno:

Voditeljka Marija Veljković ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi. Ona se pre nepune dve godine razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece, a tokom prethodnog leta potvrdila je vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem.

Voditeljka je već bila na letovanju u Grčkoj sa decom, a izgleda da joj mora nikad nije dosta. Ona je tako objavila fotografiju koja je otrkila da je ponovo u ovoj mediteranskoj državi i to je opet na Halkidikiju.

Marija se odlučila za kombinovanje pink roze i jarko crvene boje, što je posebno popularno poslednjih godina među modnim stilistima. Majica je dugih rukava i u vidu topa je, a upravo ona otrkila je ravan stomak zgodne voditeljke. Na ovom stomaku bi joj pozavidele i mnoge dame, a bitna činjenica je da Veljkovićeva vitko telo ima i posle čak troje dece.

Voditeljka je dnevni stajling upotpunila maramom kojom je obavila kosu, dok je pogled sakrila iza velikih naočara za sunce. Objava je naišla na veliki broj pozitivnih reakcija i pohvala za izgled, a njen Instagram nalog bio je preplavljen srcima.

Marija i njen izabarnik Rastko se nisu razdvajali od početka veze, međutim, početkom leta voditeljka je otišla na letovanje u Grčku, a partner joj se zbog poslovnih obaveza nije pridružio. Ona se nije libila da sa plaže objavljuje storije u kojima se obraćala svojoj jačoj polovini i to uglavnom u periodu ispijanja prve jutarnje kafe.

- Nedostaje mi moja ljubav da podelimo kafu - napisla bi ona u trenucima nostalgije za Rastkom.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.