ZAVIRITE U DOM GAGIJA JOVANOVIĆA! Glumac napravio RAJ NA ZEMLJI, sve je kao iz BAJKE (FOTO)
Dragan Gagi Jovanović, Foto: Dado Đilas

NEVEROVATNO!

ZAVIRITE U DOM GAGIJA JOVANOVIĆA! Glumac napravio RAJ NA ZEMLJI, sve je kao iz BAJKE (FOTO)

On se dosta trudio da bi danas mogao da ima ovakav dom

Objavljeno:

Glumac Dragan Jovanović sa suprugom Brankom Pujić još 2006. godine u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" otvorio je vrata svog doma u Zemunu, pa ispričao da je kuću izgradio na imanju na kome je bila deponija, jer je pogled sa tog mesta prelep, prenose domaći mediji.

- Izgradnja kuće trajala je godinu i po dana. Ne bih nikada pomislio da nešto negde zidam da nisam otkrio ovo mesto. Radili smo zajedno film sa Purišom Đorđevićem i ja sam stajao ovde gde je ova terasa. Čekao sam da se namesti scena, okrenuo se i rekao sam: "Što bih voleo ovde da imam kuću."

- Mi smo bili nošeni krilima ljubavi, ali u jednoj nezavidnoj situaciji. Živeli smo u jednoj sobi u kući mojih roditelja. Dragan je bio stipendista "JDP-a", ja nezaposlena glumica, Anđela je bila na putu, ali valjda te anđeli prate kad imaš pozitivnu energiju i ljubav i nešto nam se sve otvaralo polako, da bi na kraju Gagi Jovanović ovde na Gardošu obezbedio svojim devojkama mali dvorac - objasnila je ona Draganovu najveću borbu u pomenutoj emisiji.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Kao sav normalan svet

Inače, par ima i svoju oazu mira na Zlatiboru.

Do vikendice Dragana Jovanovića, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima. Pastoralni prizori za kakvima u ludilu današnjeg vremena sve češće žudimo.

Bonus video:

00:48

KAKO ĆE GAGI DOKAZATI DA JE RUŽO RUMENA NJEGOVA PESMA? Šefica odseka za autorska prava otkrila ŠTA je ključno za dokazivanje!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.