VATRENA CRNKA OTKRILA SVOJ LJUBAVNI STATUS! Muškarcima nakon ovog priznanja NEĆE BITI DOBRO, evo o čemu je reč
Andreana Čekić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

VESELO

VATRENA CRNKA OTKRILA SVOJ LJUBAVNI STATUS! Muškarcima nakon ovog priznanja NEĆE BITI DOBRO, evo o čemu je reč

Pevačica je definisala svoj ljubavni status

Objavljeno:

Pevačica Andreana Čekić je pre nekoliko dana prisustvovala svadbi kolege i kuma Darka Lazića. Tada je u razgovoru sa medijima otrkila da je ponovo sama, a ova informacija je iznenadila sve.

Kako su se Katarina i Darko ponovo spojili nakon skoro deset godina, Andreana kaže da je to njima uspelo, ali da se ona ne vraća starim ljubavima.

-Ne, ne vraćam se starim ljubavima, što bi rekla Dragana Mirković u pesmi. Ja eto nisam imala sreće, on je imao, možda je ta njihova prva ljubav bila i prava pa su zbog toga sada zajedno. Ja nisam imala tu sreću, kod mene sve mora „Jovo nanovo“. Ne kažem da moja neka ljubav nije bila prava, u tom trenutku je svaka prava – rekla je ona.

Andreana je otkrila detalje svog ljubavnog života
Andreana je otkrila detalje svog ljubavnog životafoto: Espreso.rs

Na pitanje da li će hvatati bidermajer Andreana je dala odgovor koji je odao njen trenutni emotivni status. Ponovo je istakla da dok ne nađe pravu ljubav, o tome neće javnno govoriti.

-Ja kada budem imala ljubavi, neću kriti sigurno, svi ćemo znati to. Sve dok se to ne desi, nema potrebe da se priča o tome. Neću hvatati bidermajer, jeste da sam fri, udavala sam se već jednom, tako da nema potrebe – zaključila je Andreana.

U vezi je bila do nedavno
U vezi je bila do nedavnofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Andreana je nedavno za Grand priznala da je srećna u ljubavi, ali se izgleda situacija od pre nekoliko meseci u njenom životu promenila.

-Odlučila sam da o ljubavnom životu ne govorim mnogo, mogu samo reći da sam srećna i ispunjena žena. Što znači da ima neko, ali ne planiram da to dajem u javnost i da pričam ko je i šta je. Nagađa se nešto, ali ja ne želim ni da potvrdim ni da demantujem, umorila sam se od toga kada ti mediji šnjuvaju po privatnom životu. Mene nisu mazili, ali ne radim ja to da bi im se svetila, već da bih što duže uživala u sreći – rekla je ona za Grand.

Bonus video:

03:23

ŠOK! ANDREANA ČEKIĆ DEBITOVALA SA 5 GODINA! Pevačica ostavila reportere bez teksta: Pevala pred ogromnom publikom

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.