ZA TRUDNOĆU ZNALA JOŠ U JULU? Isplivala fotografija kao DOKAZ? Sada svi ZUMIRAJU ovaj deo, KAKO NISMO PRIMETILI?
Foto: NEMANJA NIKOLIĆ, Printskrin: Instagram/callmenaumi

ovo niste znali

ZA TRUDNOĆU ZNALA JOŠ U JULU? Isplivala fotografija kao DOKAZ? Sada svi ZUMIRAJU ovaj deo, KAKO NISMO PRIMETILI?

Pojavila se fotografija na Instagramu kao dokaz

Objavljeno: 07:31h

Voditelji Ognjen Amidžić i njegova koleginica Mina Naumović čekaju bebu. Beba će na svet stići sledeće godine, a njih dvoje su presrećni zbog lepe vesti, dok je Mina još u julu nagovestila da je u drugom stanju.

Naime, ona je uveliko u trećem mesecu trudnoće, a krajem jula je na Instagramu pisala kako je "nikad srećnija", a iste te reči je i Ognjen iskoristio sinoć u prvom obraćanju javnosti povodom vesti o trudnoći.

- Imam par kilograma više nego inače, ali nikad nisam bila srećnija, pa nije ni važno - napisala je ona uz fotografiju sa Santorinija.

Ognjen je, podsetimo, sinoć za "Pink" naveo:

- Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju.

Voditelj je pre nekoliko dana na Instagramu odgovarao na pitanja fanova, a jedno je glasilo da li bi voleo da ima ćerku.

Ona je uveliko u trećem mesecu trudnoće
Ona je uveliko u trećem mesecu trudnoćefoto: Printscreen Instagram/callmenaumi

- Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će me učiniti kompletno srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve - naveo je Ognjen tada.

Ognjen i Mina vezu su započeli nakon poznanstva i zajedničkog rada u emisiji "Amidži šou" i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Ljubav se desila spontano i potpuno je promenila njihove živote. Javnosti su ljubav otkrili krajem juna ove godine kada su usnimljeni zajedno.

Voditelji Ognjen Amidžić i njegova koleginica Mina Naumović čekaju bebu.
Voditelji Ognjen Amidžić i njegova koleginica Mina Naumović čekaju bebu.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kao što je već poznato, Amidžić iz prethodnog braka sa Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju, dok će Mini ovo biti prvo dete. Ognjenov sin je lepo prihvatio Minu i često provode vreme zajedno, pa čak odlaze i na putovanja zajedno. Mina i Ognjen započeli su vrlo brzo zajednički život, a komšije ih hvale te otkrivaju da su renovirali stan u kojem će sada, očigledno morati da se napravi raspored za dolazak novog člana.

Bonus video:

01:34

RAJ ZA OČI! Amidžić napravio perverziju od atmosfere za njega i Minu: Pun džakuzi, a pogled NESTVARAN: Romantika na VRHUNCU

(Espreos/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.