DARKO LAZIĆ ŽESTOKO OPLEO PO BIVŠOJ! Otkrio zašto Marina nije bila na SVADBI, a jake reči je imao i za Anu Sević!
Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, MARINA LOPIČIĆ

VESELO

DARKO LAZIĆ ŽESTOKO OPLEO PO BIVŠOJ! Otkrio zašto Marina nije bila na SVADBI, a jake reči je imao i za Anu Sević!

Pevač je bio u potpunosti iskren

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić izgovorio je sudbonosno "da" u crkvi izabranici Katarini, a na gala svadbu nije bila pozvana Darkova bivša verenica Marina Gagić za razliku od Lazićeve bivše žene Ane Sević.

Darko Lazić sada je prvi put progovorio o odnosu sa Marinom nakon čitave drame oko veselja, ali i o navodnom hapšenju dan nakon svadbe.

- Nisu me uhapsili, ja sam sam otišao da vidim o čemu se radi. Bio sam bukvalno kratko tamo, dok se nije razjasnilo šta se desilo i to je to. Znači, ja sam lepo izašao napolje i to je to.

Nisi brojali poklone, u kešu...
Nisi brojali poklone, u kešu...foto: Petar Aleksić

Kako je rekao Katarina i on nisu prebrojali pare koje su dobili, a nisu bili ni intimni prve bračne noći.

- Nismo stigli ništa. Kaćini su danas tu, roditelji, rodbina, i moji, i još su tu, sede pa smo malo u haosu i prvu bračnu noć smo proveli tako što smo se zakucali oboje. Nismo bili intimni, nisam stigao da se istuširam, mislim da sam zaspao u odelu i u cipelama.

- Prezadovoljan sam svadbom, samo je malo bilo previše gužva. Jedino mi je krivo što nisam stigao da jedem junicu vruću kad su je skinuli sa ražnja. Posle kad se ohladilo nije to to. E to mi je krivo što nisam stigao da jedem. Kunem ti se ako ne budem kupio još jednog vola samo da ga ispečem za sebe da jedem vruće. Ovako generalno svi su gosti bili prezadovoljni, veselo, mnogo je bilo dobro, u dva ujutru smo napravili fajront kao što smo dogovorili, nismo hteli da dužimo.

Marina, za razliku od Ane nije bila pozvana na veselje
Marina, za razliku od Ane nije bila pozvana na veseljefoto: Printskrin: Instagram/marina.gagic

Darko je onda otkrio zbog čega Marina Gagić nije bila pozvana na veselje.

- Ponuđen ko počašćen, druže. Ja nikakav problem nemam, ja sam rekao: "Ti ako hoćeš slobodno dođi", ona je rekla: "Ne pada mi na pamet", ja sam je opet opravdao na neki način, kad su pitali novinari zašto nije Aleksej tu. Na dan pred svadbu, kada sam rekao da ću da obučem odelo, ona je rekla zašto odelo, pa kao za svadbu, a kao pa ne može ne dam dete i to je to. Boli me uvo za tvoju svadbu. Dobro, reko ti budi budala nemoj biti gospođa. Ana je ispala jedna velika gospođetina. Posle svega pokazala je koliko je velika, iskreno moram to da pohvalim, i eto tako. Bukvalno je mogla da dođe lepo bez ikakavog problema, brate imamo dete, čak se ona i Kaća lepo slažu i lepo komuniciraju, sad odjednom ti napraviš za***anciju, to dete je trebalo da bude tu i to je to. Znaš kako ja nisam hteo da pravim za***anciju i kažem sve će doći na svoje i kao što je došlo i sa Anom, proći će malo godina i sve će biti ok.

Na kraju razgovora Daro Lazić je rekao da sa izabranicom planira proširenje porodice.

- Hvala Bogu lagano. Sada počinjemo na tome da radimo.

Bonus video:

06:01

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek

(Espreso/Scandal/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.