MISTERIOZNI DETALJI IZ ŽIVOTA ALEKSANDRA BERČEKA KONAČNO PRED VAMA: Ove stvari NIKO nije ni SLUTIO
Aleksandar Berček, Foto: Marina Lopičić

evo o čemu se radi

MISTERIOZNI DETALJI IZ ŽIVOTA ALEKSANDRA BERČEKA KONAČNO PRED VAMA: Ove stvari NIKO nije ni SLUTIO

Berček je jedan od najboljh domaćih glumaca

Objavljeno:

Životna priča Aleksandra Berčeka nije ni malo jednostavna, prožeta je teškim trenucima, velikim ulogama, a posebno obeležje njegovoj životnoj priči daju žene, Svetlana i Ana.

Retki su intervjui u kojima je o sebi govorio, a možda jedan od najznačajnijih bio je u emisiji "TV lica, kao sav normalan svet", gde je govorio o detinjstvu, poneku reč čak i o naslednicima, ali žene Aleksandra Berčeka za domaću javnost i dalje su misterija.

Jedino je poznato da se ženio dva puta, da je sa prvom ženom, Svetlanom, dobio sina Nikolu i ćerku Milicu, dok mu je druga žena Ana, koja mu je ujedno bila i koleginica, podarila sina Miloša i ćerku Minu.

Izgleda da glumac veruje u onu parolu da se o onome što najviše volimo ćuti, te o ženama nikada nije govorio, a evo šta je o odnosu sa svojim naslednicima svojevremeno rekao Tanji Peternek:

- Nisam mnogo bio sa decom dok su odrastali, na moju nesreću. To mi je velika žalost, ali takav je bio sticaj okolnosti - a onda se osvrnuo na njihov odnos prema njegovom pozivu:

Životna priča Aleksandra Berčeka nije ni malo jednostavna, prožeta je teškim trenucima, velikim ulogama
Životna priča Aleksandra Berčeka nije ni malo jednostavna, prožeta je teškim trenucima, velikim ulogamafoto: Printscreen/jutjub/zivotprica

- Mislim da oni ni ne znaju da sam glumac. Nisam ih vaspitavao po sistemu “idemo da podržimo tatu”. Tek sada, kada su malo ostarili, traže mi neki put karte za premijere.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.