CELA ZEMLJA DANAS BRUJI O DESINGERICI, A OVO SU DETALJI NJEGOVE BURNE PROŠLOSTI: Bićete FRAPIRANI zbog ovih stvari
Desingerica, Foto: prentscreen/youtube/Desingerica

malo ko je znao

CELA ZEMLJA DANAS BRUJI O DESINGERICI, A OVO SU DETALJI NJEGOVE BURNE PROŠLOSTI: Bićete FRAPIRANI zbog ovih stvari

Stekao je veliku popularnost za kratko vreme

Objavljeno:

Reper Dragomir Despić, javnosti poznat kao Desingerica, poslednjih nedelja je u centru pažnje nakon što je gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, zabranio njegov koncert u tom gradu, a kao razlog tome, Stanivuković je istakao degutantno ponašanje kontroverznog repera.

To je samo jedan od skandala po kojima ga javnost zna.

Društvene mreže i portali bruje o Desingerici koji na svojim nastupima "krsti" publiku tako što ih udara patikom po glavi, zatim baca pocepane čarape na njih i slično.

Dragomir je samo godinu dana deo estrade, a uspeo je da postane popularniji od mnogih izvođača koji su duže od njega na javnoj sceni.

Ipak, o njegovom privatnom životu se ne zna mnogo, ali su mediji došli do informacija o Dragomirovom detinjstvu i trenucima pre nego što je postao poznat.

U OŠ "20. oktobar" su ga svi znali po prezimenu, a devojčice su ludele za njim, zbog čega je ulazio iz veze u vezu i često menjao devojke.

Kako je i sam priznao, bio je problematičan đak i žvrljao je po zidovima škole, zbog čega je upadao u probleme.

U rancu je često nosio šrafilicu, kako bi popravljao školske stolove i stolice, a u jednom sastavu na pismenom zadatku iz srpskog jezika, pisao je o tome kako je usisivač šetao napolju kao kućnog ljubimca.

- Bomba! Svašta sam radio, bio sam nemiran, šarao sam celu školu, pravio sam s**nja... Bio sam problematičan, iskreno, ali devojčice su ludele za mnom. Nisam baš bio nešto miran, ali sam bio dobar košarkaš, uvek sam se trudio u sportu - ispričao je Despić, koji je odrastao u novobeogradskim blokovima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.