"UCENJIVALA GA, A ON SE INATIO": Otkriveni svi detalji SVAĐE Darka Lazića i Marine Gagić, da li je OVO MOGUĆE?
Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, MARINA LOPIČIĆ

ISPLIVALO SVE

"UCENJIVALA GA, A ON SE INATIO": Otkriveni svi detalji SVAĐE Darka Lazića i Marine Gagić, da li je OVO MOGUĆE?

Gagićeva je našla način kako svima da stavi do znanja da je briga i za svadbu i za to što nije pozvana, ali ni što nije otišla u arapsku zemlju

Objavljeno:

Folker Darko Lazić na svadbu sa suprugom Katarinom nije pozvao bivšu verenicu Marinu Gagić sa kojom ima sina Alekseja, za razliku od bivše žene Ane Sević sa kojom ima ćerku Lorenu.

Kako su pisali domaći mediji, Marina nije bila pozvana na veselje jer je u lošim odnosima sa Anom, a sada su isplivali novi detalji drame.

- Izbio je pravi kurcšlus između Marine i Darka, a pre njegove svadbe bili su u korektnim odnosima. Kako finansijski ne stoji dobro, Marina je tražila da joj Darko plati letovanje sa sestrom, i da je to nagrada za ćutanje što nije pozvana, jer nije u dobrom odnosu sa Sevićkom, koja je bila na spisku zvanica sa svojim mužem, što je Marini zasmetalo. Lazić je odbio da plati to letovanje. Odmah se nadurila i udarila veto i stavila mu do znanja da sin neće biti na ceremoniji. Darko se zainatio i nije pristao da iskešira oko 5.000 evra za njih dve, jer ne pristaje na ucene. On joj je uvek plaćao letovanja i zimovanja, ali ovog puta nisu uspeli da se dogovore kao civilizovani ljudi - priča Marinina bliska prijateljica za Kurir.

Zbog čega Darko Lazić nije zvao Marinu Gagić na svadbu?
Zbog čega Darko Lazić nije zvao Marinu Gagić na svadbu?foto: Antonio Ahel/ATAImages

S druge strane, Gagićeva je našla način kako svima da stavi do znanja da je briga i za svadbu i za to što nije pozvana, ali ni što nije otišla u arapsku zemlju. Na društvenim mrežama je na dan svadbe bila veoma aktivna, objavljivala je fotografije iz spa-centra, piše pomenuti portal.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Epreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.