DALILA DRAGOJEVIĆ UDARILA NA ALEKS NIKOLIĆ: Ne želi više da ĆUTI, poručila SAMO JEDNO (VIDEO)
Dalila Dragojević, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

SVI U NEVERICI

DALILA DRAGOJEVIĆ UDARILA NA ALEKS NIKOLIĆ: Ne želi više da ĆUTI, poručila SAMO JEDNO (VIDEO)

"Molim vas ne mogu da gledam neke ljude ovde da sam blizu njih na listi. FUJ" rekla je Dalila

Objavljeno: 23:00h

Dalila Dragojević je vrlo aktivna na Tiktoku, posebno sada kada je ostala bez posla na televiziji Hajp gde je imala svoju autorsku emisiju "Da li... sa Dalilom" Mnogo se spekuliše o sledećem poslovnom potezu bivše supruge Dejana Dragojevića, a pojedini mediji su počeli da spekulišu da ona ulazi u "Zadrugu 7 elita" jer su je novinari zatekli ispred privatne klinike na Novom Beogradu gde su sistematski obavljali svi budući zadrugari.

Ona se i dalje drži podalje od medija, a sve ovo vreme trudila se da se ne oglašava ni protiv onih bivših zadrugara koji su je često uzimali u usta.

Međutim, sad je odlučila da odgovori Aleksandri Nikolić. Njoj je odgovorila indirektno i to kroz razgovor sa Marijanom Zonjić na Tiktoku.

Dalila Dragojević ispozivala Aleks Nikolić
Dalila Dragojević ispozivala Aleks Nikolićfoto: Nemanja Nikolić

Ona je molila za giftove svoje pratioce kako bi napredovala na listi tiktokera.

- Molim vas ne mogu da gledam neke ljude ovde da sam blizu njih na listi. FUJ - rekla je Dalila.

Pojedini njeni pratioci su primetili da je na ovoj listi blizu Aleksandre Nikolić pa su je pitali da li je ljubomorna na Aleksandru Nikolić. Dalila je tom prilikom bila vrlo oštra.

- Ljudi da bih ja mogla da osetim ljubomoru ta osoba mora da bude bolja od mene. Ne mogu da budem ljubomorna na ljude koji su gori od mene. Mogu samo da osetim neku pozitivnu ljubomoru prema nekome ko je bolji od mene, pametniji, inteligetniji, uspešniji i tako dalje. Znači, ljudi, nemojte da me ponižavate. Ne mogu da budem ljubomorna na svoju kinesku kopiju. Dalila ovde dominira godinu dana i kada neko bude bio barem u jednom trenutku na tako visokom mestu kao ja, onda možemo da razgovaramo - rekla je Dalila.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.