ZVEZDA GRANDA OTKRILA TAJNU SAVRŠENE LINIJE: Evo kako je DRASTIČNO SMRŠALA nakon takmičenja, svi u NEVERICI
Sandra Mladenović, Foto: Copyright Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand

otvorila dušu

ZVEZDA GRANDA OTKRILA TAJNU SAVRŠENE LINIJE: Evo kako je DRASTIČNO SMRŠALA nakon takmičenja, svi u NEVERICI

"Putuješ i nekad ni nemaš vremena da jedeš kao čovek nego sve na brziu i voliš da treniraš i to je proverena dijeta" rekla je pevačica

Objavljeno:

Zvezda Granda Sandra Mladenović jedna je od retkih koja paralelno sa karijerom studira i trudi se da bude uspešna na svim poljima.

Kao i svaka ženska osoba, Sandra Mladenović brine i o svom izgledu, a mnogi su primetili da je drastično smršala od takmičenja.

– Upišeš fakultet, pa od učenja zaboraviš da jedeš, živiš u dva grada istovremeno i misliš da možeš na obe strane. Sve što treba da se završi završavaš sama, jer ja sam onaj tip- neka, ja ću. Putuješ i nekad ni nemaš vremena da jedeš kao čovek nego sve na brziu i voliš da treniraš i to je proverena dijeta - iskreno je objasnila pevačica.

Ipak, priznaje da nikako ne gladuje namerno i da se trudi, kada je u mogućnosti, da ima sve obroke, koji uključuju i poneki domaći dezert kojima se najviše raduje.

– Ako se misli na industrijske proizvode, nisam neki ljubitelj istih, ali ako govorimo o domaćim slatkim zalogajima to je več druga priča. Bajadera i baklava, ja sam onaj dosadni staromodni tip koji voli te klasične recepte bez mnogo pomodarstva - kaže Mladenovićeva koja otkriva kako supeva da ostane pozitivna u moru obaveza i brzog tempa kojim živi.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.