NOVI ŠOKOVI SA DARKOVE SVADBE! Ana Sević se GRLILA sa Katarinom, a onda je URADILA OVO
Ana Sević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

detalji

NOVI ŠOKOVI SA DARKOVE SVADBE! Ana Sević se GRLILA sa Katarinom, a onda je URADILA OVO

Bivša i sadašnja se odlično slažu

Objavljeno:

Darko Lazić i njegova supruga Katarina napravili su gala svadbu u Pećincima na kojoj je bilo pola estrade, a na iznenađenje mnogih na slavlju se pojavila i bivša pevačeva supruga Ana Sević.

Ana je, naime, na slavlje došla sa svojim partnerom Danielom Nedeljkovićem, a tokom celog veselja je pevala i igrala.

Izvor "Blica" ističe da je Sevićeva oduševljena Katarinom, ali i njenim roditeljima te ih je srdačno izgrlila kada ih je ugledala.

Ana na darkovoj svadbi
Ana na darkovoj svadbifoto: Petar Aleksić

- U restoranu nije kap alkohola popio, svadba je bila prelepa veruj mi, jedan negativan trenutak nije bio. Znaš kad su svi oduševljeni otišli, nismo seli. Darko i Kaća isto. Ana je igrala, nasmejana, pozdravila se sa svima izgrlila sa Kacinima kad je išla kuci. Kaže da vidi koliko je požrtvovana prema Loreni i da ona vidi po Darku sa kakvom je zenom, pozitivno sve - započeo je izvor i dodao: "Što se svadbe tiče, sve je bilo predivno. Ljuba Aličić je pevao, Đani, Andreana..."

- Darku je baš bilo krivo što Marina nije pustila Alekseja na svadbu, odelo mu je kupio, a ona je znala ranije sve, a rekla je da nije - dodao je izvor.

U odličnim je odnosima sa Katarinom
U odličnim je odnosima sa Katarinomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Katarinu sam izgrlila i izljubila"

- Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo.

- Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno odlični... Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre - istakla je Ana za "Blic".

Bonus video:

06:01

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.