ZAVIRITE U SEOSKU KUĆU MIRJANE MEMEDOVIĆ: Od poznatog voditelja se RAZVELA, ali ih i dalje veže ZAJEDNIČKA STRAST
Mirjana Memedović, Foto: Instagram printscreen/mirjana_memedovic

OAZA MIRA

ZAVIRITE U SEOSKU KUĆU MIRJANE MEMEDOVIĆ: Od poznatog voditelja se RAZVELA, ali ih i dalje veže ZAJEDNIČKA STRAST

Fotografije Mirjaninog doma pokazuju da je svaki detalj pažljivo birala

Objavljeno:

Mirjana Memedović možda više nije supruga voditelja Jovana Memedovića, ali i dalje dele istu strast, prema prirodi.

Mirjanina privatna oaza nalazi se blizu Dunava, u selu Prigrevica pored Apatina, mestu u kome je vreme stalo i koje odiše starinskim šarmom severozapadne Bačke.

Kad poželi da pobegne od beogradske vreve, Mirjana ne mora da putuje daleko. U miru bačke ravnice ima kuću uređenu u tipičnom vojvođanskom stilu, a ona je neke detalje malo i doterala.

Među rustičnim vojvođanskim čarolijama našla se i stara preslica, pa su se ispod fotografije na Instagramu nadovezali odgovarajući komentari iz bajke o Trnovoj Ružici.

U letnjoj sezoni mnoga vojvođanska polja ukrašavaju suncokreti. Prirodni antistres, kako kaže Mirjana, podsećajući na blagotvorna svojstva biljke prelepog cveta iz koje se dobija ulje, ne samo jestivo, već i eterično. Ima ga puno u blizini njene kuće...

Među stare tradicionalne lekove može da se svrsta i orahovača – neko bi rekao rakija, a neko liker. „Povećala sam količine”, otkrila je pored jedne fotografije na kojoj je vidimo sa korpom punom mladih, zelenih oraha. Pratioci su primetili da izgleda kao Hajdi, mada je bilo i dama koje su zamolile za recept.

Postoji i kutak s pogledom, koji je uredila sa posebnom pažnjom.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/mirjana_memedovic

„Koliko radosti kad sprovedeš neke svoje ideje u nešto opipljivo. Evo šta se može uraditi od stranice konjskih kola... Zahvalna komšijama što znaju da obožavam starudiju, pa donose”, napisala je Mirjana uz sliku trema gde su zvezde šareni jastuci, tavanica od greda i ukras iznad „sofe”, napravljen od drvenih delova starih konjskih kola.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.