OGLASILA SE ANA SEVIĆ NAKON DARKOVOG VENČANJA! Čim je stigla kući je uradila OVO, čeka se REAKCIJA?
Ana Sević, Foto: Petar Aleksić

da li je moguće?

OGLASILA SE ANA SEVIĆ NAKON DARKOVOG VENČANJA! Čim je stigla kući je uradila OVO, čeka se REAKCIJA?

Ana je darkova bivša supruga koja je bila pozvana na venčanje

Objavljeno:

Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljkovićem stigla na venčanje svog bivšeg supruga Darka Lazića kako bi mu uvećala slavlje. Gala slavlje napravili su u jednom restoranu u Pećincima gde je došlo 520 zvanica.

Kada je stigla na svadbeno veselje sve oči su bile uprte u njih. Ona je na sebi imala crnu mini haljinu sa golim ramenima i dubokim dekolteom, a visoke potpetice nisu izostale.

Sevićka je, sudeći po fotografijana, a i snimcima sa svadbe, bila presrećna što se njen bivši napokon skrasio uz Katarinu, a čim je došla sa veselja, objavila je video na instagramu sa slikama na kojima su ona i njen suprug Daniel, uz pesmu "Love is in air".

00:19

Ana Sević se oglasila kad je došla kući sa Darkove svadbe

Podsetimo, Ana je za Kurir otkrila šta je poželela Darku i Katarinu.

- Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo. Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najvipe vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno super. Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre.

Bonus video:

06:01

Ana Sević - volela bih da se poslednji put okupljamo ovim povodom kad je Darko u pitanju

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.