NAKON NAPADA FANOVA DESINGERICE I PLJUGICE OGLASILA SE JEREMIĆEVA: Njene reči OŠTRE KAO ŽILET, poručila je sledeće
Jovana Jeremić, Foto: Tamara Trajković

evo šta je kazala

NAKON NAPADA FANOVA DESINGERICE I PLJUGICE OGLASILA SE JEREMIĆEVA: Njene reči OŠTRE KAO ŽILET, poručila je sledeće

Voditeljka nije pokazala strah pred obožavaocima dvojca

Objavljeno: 13:12h

Jovanu Jeremić napali su fanovi Desingerice i Pljugice i presreli je na ulici, nakon što je u Jutarnjem programu rekla kako podržava odluku Draška Stanivukovića da ne pevaju u Banjaluci.

Voditeljka nije pokazala strah pred obožavaocima dvojca, već im je rekla da će ih prijaviti policiji, iako to nije uradila.

Sada se oglasila i Jovana o ovom događaju i rekla da se ne plaši nikoga.

- Ja to ne doživljavam kao neki napad. Živimo u zemlji koja je domokratska i svako treba da ima pravo na svoje mišljenje. Ja nikada neću podržavati ono što nije normalno i što je u suprotnosti sa ispravnim sistemom vrednosti. Ja znam da moji fanovi nikad nikog neće napasti, jer moji fanovi su mirni, a pametni i prelepi. A što se tiče tuđih fanova, ne osećam se ugroženo, jer su mnogo jači i mnogo opasniji me napadali, a ja sam opstala. Dokle god sam živa, boriću se protiv svih vrsta devijacija u društvu. Od seksualne devijacije, preko moralne do ljudske - počela je Jovana za Telegraf i dodala:

- To bi bilo isto kao kada bih ja zvala goste u Jutarnji program i ponižavala ih. To se ne radi, to nije ljudski i nije hrišćanski. A sve što nije hrišćanski ja ću uvek kritikovati. Kad govorim o hrišćanstvu, govorim o dobroti. Jer svi glumimo Bogove, a nismo ni ljudi - rekla je ona.

Podsetimo, Jovanu su na ulici zaustavili neki momci koji su joj zapretili:

- Jovani su neki klinci prišli na ulici, bukvalno su joj napravili sačekušu i napali je zbog toga što je loše pričala o Desingerici i Pljugici. Jovana im je očitala bukvicu i rekla da će ih prijaviti policiji. Mislim da nije to uradila, ali nije joj bilo prijatno. Pa kakvi mogu da budu ti klinci, kad su im ova dvojica idoli. Ne plaši se Jovana nikog, ona što misli, to i kaže - rekao je izvor za Svet.

Inače, sve ovo se dogodilo zbog toga što je Jovana u Jutarnjem programu pričala o reperima i rekla kako podržava odluku političara.

- To nije problem! Ali je problem kada se neko skine na plaži u bikini koji je ultra se**i. Znači, problem je bikini i ta žena koja je ultra seks bomba, kojoj fantastično stoji taj bikini i u skladu je sa njenim oblinama. A nije problem kada neko tuče nekog patikom u glavu. Čekajte, pa mi smo kao nacija zastranili. Pecvači moraju da povedu računa. Dosta je bilo sa tim pozivanjem dece na drogu, blud, nemoral, razvrat. Mislim da je tome odzvonilo - kategorična je bila Jovana.

- Nenormalno je da nekoga gađaju mokrom čarapom na nastupu. To je čist satanizam. glorifikovanje zla kroz pesme... Moraju da povedu računa o svojim tekstovima. Glorifikovanje zla, satane, to je nedopustivo - rekla je Jovana.

Bonus video:

03:31

MOJA NAJVEĆA LJUBAV SE ZAVRŠILA TRAGIČNO Jovana Jeremić o čoveku svog života: Nisam ga htela, a onda je URADIO NEŠTO NEVEROVATNO

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.