SNIMAK KOJI GOVORI MNOGO JE UGLEDAO SVETLOST DANA! Ceca i Mili UHVAĆENI KAMEROM, a onda ZARATILI, ovde je ISTINA
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Nemanja Nikolić

PRIJATELJI PA NEPRIJATELJI

SNIMAK KOJI GOVORI MNOGO JE UGLEDAO SVETLOST DANA! Ceca i Mili UHVAĆENI KAMEROM, a onda ZARATILI, ovde je ISTINA

Konflikt je kulminirao tako što su završili na sudu, a tu nije kraj

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović u neprestanom je konfliktu sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem već dugi niz godina, pa su završili i na sudu.

Međutim, pre svega ovoga oni su bili veliki prijatelji a Mili je bio autor melodije njenih najvećih hitova u karijeri. Tandem iz snova, činila je zajedno sa Cecom i Milićem i Marina Tucaković, jedna od najboljih tekstopisaca na Balaknu, koja je na melodijama kompozitora pisala tekstove za pevačicu koji su i dan danas ogromni hitovi.

Kada se snimao album "Gore od ljubavi", 2004. godine, Ražnatovićeva je imala i svoju emisiju "Ceca specijal" sa kojom je takođe ostvarila ogroman uspeh, a gledaoci i fanovi pevačice imali su prilike i da vide kako izgleda stvaranje pesama u studiju, a sada se taj snimak ponovo pojavio na društvenim mrežama.

Mili i Ceca su zajedno stvarali hitove
Mili i Ceca su zajedno stvarali hitovefoto: Damir Dervišagić

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama možemo videti kako Ceca priča o Marini i njenom talentu, a onda i momenat kada Ražnatovićeva u studiju snima upravo pesmu "Gore od ljubavi" pod budnim okom Milija. On je sve vreme pratio kako pevačica izvodi pesmu a onda nakon snimanja Ceca se požalila i kako je boli bubreg od te pesme, što govori da snimanje nije bilo nimalo lako.

Pevačica na početku videa priča o Marininom talentu, i kako su imali problem sa tekstovima a onda je Tucakovićeva u jednom momentu "proradila" i napisala fenomenalne tekstove.

Podsetimo, Ceca i Mili završili su na sudu, onda kada je pevačica shvatila da se kompozitor upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje je radio sa njom.

Bonus video:

02:28

NIKO NE ZNA DA JE MARINA TUCAKOVIĆ OVO URADILA ZA ANU KOKIĆ! Pevačica za Kurir progovorila kako joj je promenila život

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.