Lovefest i dalje u prvih 40 festivala na svetu!
Lovefest, Foto: Promo

festival

Lovefest i dalje u prvih 40 festivala na svetu!

Lovefest, koji je ovog leta održan od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji, ugostio je više od 60.000 posetilaca

Objavljeno:

Prema najvećem globalnom istraživanju i glasanju publike, koju je sproveo prestižni časopis DJ MAG, Lovefest je zauzeo visoko 38. mesto i zadržao se na listi u prvih 40 festivala na svetu, ispred Sonusa, Neopopa, Boom festivala i brojnih drugih festivala.

“Još jedan dokaz da je, uz vredan i naporan rad, u jednom gradiću kao što je Vrnjačka Banja, moguće napraviti festival svetskih razmera sa visokim nivoom produkcije, ugostiti više stotina izvođača iz celog sveta i postaviti i ime Lovefesta, ali i Srbiju na svetsku mapu festivalskog turizma. Uspeh nije došao preko noći i sa sobom nosi velika odricanja i ulaganje energije celog našeg tima. Za njega je najzaslužnija naša publika, koja je uz nas sve ove godine.”, rekao je jedan od osnivača festivala Marko Vukomanović.

Lovefest
foto: Promo

Lovefest, koji je ovog leta održan od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji, ugostio je više od 60.000 posetilaca sa imenima poput Charlotte de Witte, Chris Liebing, Enrico Sangiuliano, Louie Vega, Marco Carola, Adam Beyer i više od 100 izvođača. Festival je stao rame uz rame sa najvećim svetskim festivalima kao što su Tomorrowland, KappaFutur Festival, Time Wrap, Awakenings i mnogi drugi.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.