IVANA VULETA JE PRE SUPRUGA LJUBILA OVOG DASU: Mnogi se sećaju njihove VEZE, pred OLTAROM su RASKINULI
Ivana Vuleta, Foto: BEAUTIFUL SPORTS/Axel Kohring / imago sportfotodienst / Profimedia

PROŠLOST

IVANA VULETA JE PRE SUPRUGA LJUBILA OVOG DASU: Mnogi se sećaju njihove VEZE, pred OLTAROM su RASKINULI

Sredinom 2019. godine, Ivana je javno priznala da je okončala svoju veridbu sa Vladimirom, stavljajući tačku na tu fazu svog života.

Objavljeno: 13:11h

Najuspešnija srpska atletičarka, Ivana Vuleta, ranije poznata i kao Ivana Španović po devojačkom prezimenu, prošla je kroz fascinantno i emotivno bogato putovanje u svetu ljubavi.

Njen susret sa sadašnjim suprugom bio je nešto što se desilo kada je najmanje očekivala, a ni slutila nije da će taj trenutak označiti početak ljubavi koja će oblikovati njeno celokupno iskustvo.

Pre nego što je postala gospođa Vuleta, Ivana Španović nije imala predstavu o tome kakvi sve preokreti čekaju u njenom životu. Kao uspešna sportistkinja, Ivana je godinama bila u vezi sa svojim trenerom Vladimirom Kumrićem. Njihova veza je trajala punih deset godina, a pet od tih godina su bili i vereni.

Njen susret sa sadašnjim suprugom bio je nešto što se desilo kada je najmanje očekivala
Njen susret sa sadašnjim suprugom bio je nešto što se desilo kada je najmanje očekivalafoto: Starsport

Njih dvoje su se upoznali 2008. godine, nakon Olimpijskih igara u Pekingu. Sudbina je igrala svoju ulogu, spojila ih je veče u Zrenjaninu, a Ivana je hrabro poslala prvu sms poruku sutradan.

Nakon toga, usledio je period zajedničkog života, pa čak i veridbe, ali nažalost, ne i venčanja. Iako se činilo da su stvoreni jedno za drugo, Ivana i Vladimir su suočili sa raskidom, a sudbina ih je odvela na različite puteve.

Sudbina je igrala svoju ulogu, spojila ih je veče u Zrenjaninu, a Ivana je hrabro poslala prvu sms poruku sutradan.
Sudbina je igrala svoju ulogu, spojila ih je veče u Zrenjaninu, a Ivana je hrabro poslala prvu sms poruku sutradan.foto: Printscreen:instagram/ivanaspanovic

Sredinom 2019. godine, Ivana je javno priznala da je okončala svoju veridbu sa Vladimirom, stavljajući tačku na tu fazu svog života. U izjavi za medije je istakla da je trenutno sama, te da joj privatnost ima izuzetan značaj. Naglasila je da su ostali prijatelji, što je razumljivo s obzirom na godine koje su proveli zajedno.

Tri meseca kasnije, javnost je bila iznenađena radosnim vestima - najuspešnija srpska atletičarka je ponovo pronašla ljubavnu sreću. Nakon neuspešne veze sa Vladimirom, njenom srcu se približio Marko Vuleta, fitnes trener iz Novog Sada. Ivana nije mogla da sakrije svoju sreću i otkrila je da je Marko zaslužan za ponovni osmeh na njenom licu.

U intervjuu krajem 2019. godine, Ivana je istakla da ne voli preterano da priča o svom privatnom životu, ali je otvoreno podelila da se desila nova ljubav. Marko nije bio deo sveta atletike, ali je pružao razumevanje i podršku koja je doprinela njenom emotivnom ispunjenju. Ivana je istakla da je uz Markovu podršku, naporno treniranje i malo sportske sreće, osećala da može da postigne najbolje rezultate u svojoj karijeri.

Sreća između Ivane i Marka je rasla, i nakon veridbe na ranču blizu Beograda, par se venčao godinu kasnije na istom mestu. Iako su detalji svadbe bili dobro čuvani od javnosti, poznato je da su njihovu sreću delili najbliži članovi porodice i prijatelji, uz prisustvo pevačice Edite Aradinović koja je doprinela veselju tog posebnog dana.

Ova priča o Ivani Vuleti, nekadašnjoj Ivani Španović, predstavlja putovanje kroz uspone i padove ljubavi i života, te podseća nas da i uspešni pojedinci prolaze kroz promene i izazove u svojim emocionalnim sferama. Njena posvećenost atletici i njen pronalazak sreće u ljubavi pokazuju snagu volje i duha, ističući važnost balansa između ličnih i profesionalnih aspekata života.

Bonus video:

00:25

Budite naš vetar u leđa Ivana Španović poslala poruku navijačima pred Svetsko prvenstvo u Beogradu

(Espreso/Kurir Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.