OVAKO SE GRMI U 6. DECENIJI, FOLKERKA DOVODI DO GRANICE PUCANJA: U prvom planu BUJNO POPRSJE, nema jače INSTITUCIJE
Pevačica, Foto: Foto: Instagram/stoja_institucija

bomba

OVAKO SE GRMI U 6. DECENIJI, FOLKERKA DOVODI DO GRANICE PUCANJA: U prvom planu BUJNO POPRSJE, nema jače INSTITUCIJE

Pevačica redovno sa svojim pratiocima deli fotografije

Objavljeno: 17:24h

Pevačica Stoja jedva je dočekala leto kako bi se opustila na nekoj od obližnjih morskih obala, i uživala u svim čarima najlepšeg godišnjeg doba.

Iako je imala zakazane nastupe tokom cele sezone, pevačica je pre nekoliko dana objavila kako je na odmoru, a sada je začepila usta svim hejterima koji je kritikuju za fizički izgled.

Ona je objavila selfi u žutom kupaćem sa cvetićima na kome je istakla svoje grudi i ravan stomak dok je opušteno ležala i sunčala se na jednoj plaži.

„Insitucijo“, „Lavice“, „Svaka čast“, samo su neki od komentara ispod ove fotke.

Podsećamo, pevačica se u poslednje vreme našla na meti kritika na društvenim mrežama zbog kilaže i estetskih operacija koje je do sada radila. Ona pred našim kamerama iskreno priznaje šta je radila na sebi, ali i otkriva kako reaguje kada pročita neki negativan komentar o sebi.

- Ja ne mogu da izgledam kao pre dvadeset godina, i deset, pet, tri. Svi nekako starimo i menjamo se i naše face i tela, čak se i harizma menja. Ne mogu da izgledam isto kao da sada imam dvadeset godina. Ne takmičim se sa devojčicama koje sada imaju 25-30 godina, one su u najboljem periodu i najbolje izgledaju sada. Nije samo estrada tu, jednostavno klimaks, ne znam šta se dešava, matore žene hoće da budu devojke – kaže ona i priznaje šta je sve do sada operisala.

- Pre godinu dana sam išla na plastičnu hirurgiju da smršam, imala sam problem sa leđima, volim da jedem i gojim se, pustite me ljudi na miru. Onda sam išla na liposukciju, svi su pomislili da se vraća ona stara Stoja, ne želim da imam 45 kilograma, kao što sam nekada imala – zaključila je pevačica za Grand.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.