LUKAS NAPAO ŠAŠIĆA: Sram da ga bude, njega ne zanima ćerka, već moja ŽENA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

napao ga da je lažov

LUKAS NAPAO ŠAŠIĆA: Sram da ga bude, njega ne zanima ćerka, već moja ŽENA! (FOTO)

Sram da ga bude kad kaže da sam ja Sofijin otac! Uvek joj govorim da ona ima jednog tatu - Željka Šašića. Budi ponosan na svoje dete, dođi i izljubi je, poručuje pevač
Objavljeno:

Acu Lukasa iznervirale su reči Željka Šašića, koji tvrdi da njegova ćerka Sofija Vuksanovića smatra svojim ocem. On kaže da nikada nije uskočio u Šašićevu ulogu, ali da se prema njegovom detetu ophodi kao prema svom jer ju je rodila žena koju on voli. Ali, tvrdi, nije on jedini koji gaji velike emocije prema Sonji, već i njen bivši muž, koji i dan-danas ne može da je preboli.

foto: Zorana Jevtić

- Hvala bogu da je priznao da mu nisam preoteo ženu, hvala bogu da je priznao da nisu bili pet godina u braku, hvala bogu da je priznao da nismo prijatelji. Rekao je i da je Sofija tvoja ćerka?

- Sram da ga bude! Sofiji uvek kažem da ona ima jednog oca - Željka Šašića. Ona je član moje porodice i gledam je kao svoju decu, ali ona ima svog oca. Svaki otac, ja imam troje dece koja ne žive sa mnom, koji kaže da mu ne daju da vidi dete laže. Ne postoji otac koji želi da vidi svoje dete, a ne može da ga vidi, jedino ako je u zatvoru.

foto: Printscreen/ Instagram/ Sofija Šašić

Znači njemu niko ne brani da viđa Sofiju kao što tvrdi?

- Više puta sam vozio Sofiju da se vidi s ocem. Ostavljao sam je kod njega jer je glupo da nas dvojica komuniciramo. Često sam je pitao da li se čula s njim, a kad mi kaže da ga nije čula nekoliko dana, govorio sam joj da ga pozove. Ovo prvi put najiskrenije pričam. Ja to dete volim kao da je moje jer živi u mojoj kući, deo je moje porodice i kad bude izašla iz moje kuće, ona je moje ogledalo. Misliš li da si savršen roditelj svojoj deci?

- Niko nije savršen, ali nemam greške. Neko kaže da je greška što sam napustio decu, ali ja imam odličan odnos s njima. Žao mi je kad čujem da deca najviše ispaštaju. Željko Šašić je zaboravio da njegova ćerka nije više dete, već devojka. On je samo znao da prebaci kako njegova ćerka ima modnu liniju. Treba da bude ponosan što je počela da radi. Pa ja sam prvi uzeo da nosim njenu jaknu. Ja ću svakom detetu da pomognem. Budi ponosan na svoje dete, dođi, izljubi je, ali njega ne zanima dete, njega i dalje zanima njena mama. To je patologija. Tu mu spasa nema. U mojoj kući je zabranjeno da se kaže jedna ružna reč o Šašiću. On je uvek dobrodošao kod svog deteta.

foto: Damir Dervišagić

Ali ti si njegova bolna rana?

- E pa nek se onda izjasni. Nek kaže šta ga muči. On kao hoće da sednemo da pričamo. Pa zna se šta su čije obaveze. Svako zna šta radi. Neka kaže šta mu je teško na srcu, bar da znamo. Neka uzme da peva neku novu pesmu. Kad god je na televiziji, on priča o nama. Mi smo dosadna tema. Moraću da mu napišem hit samo da nas ne spominje. Ja, evo, ponavljam pred Bogom, neću da se trudim da Sofiji budem otac, ali će ona biti moje dete jer je ona ćerka žene koju ja volim.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.