JOŠ JEDAN MUZIČAR SE OBRATIO GRADONAČELNIKU BANJA LUKE: Oštro OSUDI njegov sledeći POSTUPAK, čeka se ODGOVOR
Draško Stanivuković, Foto: © ATA Images

DETALJI

JOŠ JEDAN MUZIČAR SE OBRATIO GRADONAČELNIKU BANJA LUKE: Oštro OSUDI njegov sledeći POSTUPAK, čeka se ODGOVOR

Stao je u odranu mlade koleginice

Objavljeno:

Muzičar Đorđe David javno se obratio gradonačelniku Banja Luke, Drašku Stanivukoviću, u nameri da odbrani mladu koleginicu Anđelu Ignjatović, koja je u javnosti poznata kao Breskvica.

Naime, Stanivuković je prozvao mnoge pevače i repere sa naših prostora, te u nabrajanju spomenuo i Breskvicu, a pevač Đorđe David oštro je osudio njegov potez.

- Želim da se obratim gradonačelniku Banja Luke, Drašku Stanivukoviću. Ne poznajete materiju, a kritikujete, mislim da bi morali da se izvinite izvođaču iza pseudonima Breskvica zato što Vam pouzdano tvrdim da je u pitanju devojčica koja fantastično peva kao neko ko je 46 godina u ovoj profesiji i apsolutno stojim iza toga - započeo je Đorđe, pa nastavio:

Đorđe David stao na stranu Breskvive
Đorđe David stao na stranu Breskvivefoto: prentscreen/instagram/DJORDJE_DAVID

- Ona nikako ne može da se stavi u koš sa onim što ste vi kritikovali odgovorno Vam tvrdim. Naravno, nije problem kada čovek pogreši, ali je problem kada čovek ne poznaje materiju, a Vi ne poznajete jer niste bili ni na jednom njenom nastupu. Kao džentlmen, a svi kažu da ste džentlmen, mislim da treba da se izvinite devojčici - naveo je David.

Da podsetimo, Stanivuković je bio izričit da ne podržava dolazak dvojca koji je šokirao javnost tako što je na jednom njihovom nastupu popularni Desingerica udarao devojku patikom u glavu. Tom prilikom Stanivuković je pomenuo i Breskvicu.

 Stanivuković je bio izričit da ne podržava dolazak dvojca koji je šokirao javnost tako što je na jednom njihovom nastupu popularni Desingerica udarao devojku patikom u glavu
Stanivuković je bio izričit da ne podržava dolazak dvojca koji je šokirao javnost tako što je na jednom njihovom nastupu popularni Desingerica udarao devojku patikom u glavufoto: © ATA Images

- Pljugice, Desingerice, voćkice i Breskvice i kako već sebe nazivaju ovi "umetnici", više neće moći da nastupaju u našoj Banjaluci. Mora da sačuvamo sistem vrednosti i poruke koje se šalju, kroz svaki vid javnog događaja. Siguran sam da smo doneli pravu odluku, ali bih voleo da svi mladi ljudi, koji ovo gledaju odluče se da ne idu na takve događaje i pre bilo kakvih zabrana. U bašti će da nikne ono što posadite u glavama mladih ljudi, upravo će da budu one misli koje im šaljete ovako javno, kroz događaje, koncerte, predstave i sve vidove javnih manifestacija. Zato će svi izvođači na teritoriji Banjaluke morati da ispune sve uslove. Ovo je naša odluka, i molio bih da je slede svi gradovi i opštine - izjavio je Draško u videu koji je objavio na društvenim mrežama.

Bonus video:

00:14

ISKLJUČENA STRUJA USRED SNIMANJA ZVEZDA GRANDA! Nastala OPŠTA pometnja: Nikad se ovako nešto nije desilo!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.