DUPLEKS SA SEDAM SPAVAĆIH SOBA: Željko i Jovana kupuju stan od 200 kvadrata zbog blizanaca! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

šire se!

DUPLEKS SA SEDAM SPAVAĆIH SOBA: Željko i Jovana kupuju stan od 200 kvadrata zbog blizanaca! (FOTO)

Joksimovići su angažovali agenta za nekretnine da im pronađe dupleks sa čak sedam spavaćih soba
Objavljeno:

Željko i Jovana Joksimović odlučili su da kupe veći stan od ovog u kom sada žive pošto će uskoro postati roditelji blizanaca, saznaje Kurir. Pevač i voditeljka Pinka već nekoliko godina žive u luksuznoj nekretnini koja se nalazi u naselju Oaza na Zvezdari, ali prostor od 150 kvadrata će vrlo brzo postati tesan za njihovu porodicu.

S obzirom na to da će se njihovom sinu Kosti pridružiti još dvoje dece, veći prostor im je neophodan. Veliki dnevni boravak, dve kuhinje, terasa, spavaća, dečja soba i čak tri prostorije za goste njima nije dovoljno, pa su u potrazi za novom nekretninom.

foto: Damir Dervišagić

Kako saznajemo od izvora bliskog ovom poznatom paru, Željko je još pre nekoliko nedelja kontaktirao sa agentima za nekretnine koji će mu pomoći da pronađe idealan stan.

- Joksimovići žele da njihov novi životni prostor ima najmanje 200 kvadrata, po mogućstvu da bude na dva nivoa. Ono što im je najvažnije jeste da takvu nekretninu pronađu negde u centru grada ili u blizini sadašnjeg naselja. Navikli su da im bude sve nadohvat ruke, a s druge strane, kraj u kom žive je miran, nema gradske buke, u blizini imaju i školu i vrtić - kaže sagovornik koji je zamolio da mu ne pominjemo ime. Novi luksuzni stan Joksimovića, prema rečima ovog izvora, imaće sedam spavaćih soba, koje će se nalaziti na jednom nivou.

- Jovana je izrazila želju da na gornjem spratu budu samo spavaće sobe, a na donjem će biti dnevni boravak, kuhinja, trpezarija. Pošto je tako nešto teško i skoro nemoguće naći, najverovatnije će morati da adaptiraju stambeni prostor pre nego što se usele - zaključio je sagovornik.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.