HALJINICA SKLIZNULA SA RAMENA, A DEKOLTE BUKNUO U KRUPAN KADAR: Voditeljka RTS-a muškarcima DIŽE PRITISAK na 300
Marija Veljković, Foto: Printscreen/RTS

fatalna!

HALJINICA SKLIZNULA SA RAMENA, A DEKOLTE BUKNUO U KRUPAN KADAR: Voditeljka RTS-a muškarcima DIŽE PRITISAK na 300

Voditeljka radi punom parom na snimanju novih emsija, dok u pauzama počasti fanove ponekom fotografijom.

Objavljeno:

Voditeljka Marija Veljković (42) ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi. Ona se pre nepune dve godine razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece, a tokom prethodnog leta potvrdila je vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem.

Izgleda da joj ljubav sa Jankovićem prija, pa je Marija na malim ekranima sve lepša i lepša, a ne libi se da i na društvenim mrežama podeli trenutke koje deli sa svojim voljenim.

Marija vredno radi na emisiji “Novi početak”, a obilazak različitih mesta u našoj zemlji zarad snimanja emisije Veljkovićevoj pruža posebno zadovoljstvo.

Marija Veljković uživa kraj Jankovića
Marija Veljković uživa kraj Jankovićafoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Čini se da ona uživa u svom poslu i u baš svakom gradu koji obiđe, a tako je bilo i ovaj put. Ona se zatekla u Zrenjaninu gde je uživala u pauzama i iskoristila ih za fotografisanje.

Veljkovićeva se uslikala dok je zamišljeno gledala u stranu, a na sebi je imala haljinu na kojoj je dominirala tirkizna boja. Celu kombinaciju je upotpunila tirkiznom narukvicom i nakitom, ali jedan detalj je ipak privukao najveću pažnju njenih fanova, a u pitanju je haljina koja joj je slučajno, ili možda namerno, pala sa ramena.

- Jedna sa seta dok traje pauza - kratko je napisala Marija u opisu fotografije.

Ispod ove fotgrafije nisu prestali da se nižu komentari i svi su hvalili izgled prelepe voditeljke.

- Vi ste uvek lepi, ne samo na pauzi.

- Gde kupuješ haljine? Bukvalno su sve prelepe!

Na žalost brojnih obožavalaca koji gaje simpatije prema lepoj Mariji, ona je više puta istakla koliko je zadovoljna u trenutnoj vezi sa Rastkom kojeg je i ranije poznavala, ali je njihova ljubav planula tek prošle godine.

- Zanimljivo je da smo Rastko i ja živeli u komšiluku, a nismo se sreli sve do pre 3-4 godine. Upoznali smo se na rođendanu njegovog kuma, a mog koleg,e Đorda Davida Nikolića. Međutim, tada se ništa nije desilo osim upoznavanja - rekla je Marija jednom prilikom za medije.

Bonus video:

00:14

Marija Veljković i Rastko Janković ne žele da se poljube na crvenom tepihu

(Espreso/Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.