PEVAČ POZNAVAO UBIJENU NIZAMU: Otkrio kakva je bila PRIVATNO, da se ĆOVEK naježi!
Maid Hećimović, Foto: Printskrin: Youtube/X Factor Adria

tužno!

PEVAČ POZNAVAO UBIJENU NIZAMU: Otkrio kakva je bila PRIVATNO, da se ĆOVEK naježi!

Otkrio kakva je bila

Objavljeno:

Učesnik popularnog takmičenja "X faktor" Maid Hećimović na društvenim mrežama oprostio se od zverski ubijene Nizame Hećimović u Gradačcu, koju je nevenčani suprug Nermin Sulejmanović pretukao, pa ubio dok je bio lajv na Instagramu.

- Pre 15-ak godina smo igrom slučaja nekoliko puta biti u istom društvu. Sigurno je desetak godina nisam niti video, niti čuo, i mislim da nisam adekvatan da govorim o tome, kao neko ko ju je, eto, površno poznavao - rekao je Maid.

- Samo mogu reći za to malo što sam je poznavao da je uvek bila vedra, nasmejana i prijatna, kako sam i napisao na svom Instagram storiju.

Nermin Sulejmanović je ubio svoju suprugu Nezimu Hećimović, a to je prenosio na Instagramu.
Nermin Sulejmanović je ubio svoju suprugu Nezimu Hećimović, a to je prenosio na Instagramu.foto: Facebook

Pevač se nakon tragedije oglasio na Instagramu i napisao.

- Draga Nizama, verujem da si na nekom puno lepšem mestu, bez patnje i bola i da si nasmejana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao - napisao je Maid Hećimović.

Da podsetimo, Nermin Sulejmanović je ubio svoju suprugu Nezimu Hećimović, a to je prenosio na Instagramu.

Pored uživo prenosa ubistva svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, Sulejmanović je u krvavom piru ubio i oca i sina (23), Džengiz Ondera i Džengiz Denisa, koje je dobro poznavao, te je nakon toga ranio i jednu žensku osobu, majku i suprugu ubijenih.

Kako je objasnila urednica Avaza, a na osnovu snimka koji je bio u realnom vremenu deljen na mrežama, prijava žene za nasilje jeste bila okidač za stravičan zločin.

- Prijava jeste bila okidač. Reči ubice na lajvu su bile: prijavila me zbog par šamara. On je nju pronašao u kući njene tetke, tamo je i krenuo krvavi pir, tamo je i krenulo nasilje. On je nju već krenuo čupati za kosu, nakon toga ju je izvukao, na balkonu kuće njene tetke ranio je i njenog rođaka, a onda je odveo u vikendicu i tamo je počinio svirepo ubistvo - opisala je ona.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.