UDOVICA MARINKA ROKVIĆA GLAVNA TEMA GRADA: Skinula se u KUPAĆI pa pokazala OBLINE za poželeti, SVAKA ČAST!
Slavica Rokvić, Foto: Instagram printscreen/rokvic.slavica

zgodna!

UDOVICA MARINKA ROKVIĆA GLAVNA TEMA GRADA: Skinula se u KUPAĆI pa pokazala OBLINE za poželeti, SVAKA ČAST!

Izgled Slavice Rokvić u kupaćem glavna je tema na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Udovica Marinka Rokvića svojim brojnim talentima i inspirativnim objavama na društvenim mrežama nikog ne ostavlja ravnodušnim, a njen "Instagram" nalog veoma je praćen upravo iz razloga što se tamo mogu naći saveti zlata vredni.

Uglavnom se u istima pronalaze pripadnice nežnijeg pola kojima je prirodni izgled Slavice Rokvić takođe tema interesantna za komentarisanje, pa često nailazimo i na njene bjuti trikove kojima uspeva da održi mladolikost i svežinu.

Da je takođe i u odličnoj formi i da se može pohvaliti besprekornom linijom saznali smo putem njenog Instagrama gde je objavila fotku sa plaže pre izvesnog vremena.

Leđima okrenuta objektivu pozirala je u atraktivnom kupaćem kostimu na pruge i ostavila mnoge bez daha posebno jer su retke prilike da je vidimo u ovakvom izdanju.

Zategnuto telo i savršen struk prvo je što zapada za oko na ovoj fotki, te ne treba da čudi što je izazvala ogromnu pažnju i što je izgled Slavice Rokvić tema o kojoj se polemiše na društvenim mrežama.

Komplimenti su bili neizostavni jer očito je da ova dama i te kako vodi računa o sebi, te izgleda sjajno bez bilo kakvih filtera i fotošopa.

Podsetimo, pokojni pevač maestralnog glasa Marinko Rokvić slovio je za čoveka koji ima skladan brak i za onoga koji pokazuje prave porodične vrednosti. U braku sa suprugom Slavicom bio je više od tri decenije, a često su znali da ističu svoju ljubav.

Marinko i Slavica su se venčali 1985. godine, a bračna zajednica im je trajala punih 36 godina. Tokom braka dobili su dva naslednika Nikolu i Marka, koji su krenuli očevim stopama. Međutim, ni njihov početak braka nije bio idealan.

Pokojni pevač i Slavica su usled nesuglasica u braku doneli odluku da je najbolje da se razvedu što su i učinili, a samo nekoliko meseci kasnije shvatili su da je njihova ljubav jača od svega.

Marinko je tada organizovao proslavu u jednom restoranu na kompletno iznenađenje Slavice, ali i cele porodice.

- Rokvić nije ništa pitao Slavicu, već ju je iznenadio. Odveo ju je kod matičara, ona se tada šokirala, a potom je priredio ručak u jednom restoranu, gde je prisustvovala cela porodica i najuži krug prijatelja. Sve je šmekerski odradio - govorio je tada izvor blizak paru.

Do poslednjeg dana Marinkovog života uz njega je bila upravo njegova supruga Slavica.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.