OVAJ ČOVEK LJUBI SVAKO VEČE VODITELJKU SLAGALICE: Pravi je MAČO MEN, izgleda kao APOLON
Kristina Radenković, Foto: RTS printscreen

muž

OVAJ ČOVEK LJUBI SVAKO VEČE VODITELJKU SLAGALICE: Pravi je MAČO MEN, izgleda kao APOLON

Suprug Kristine Radenković je pravi frajer

Objavljeno:

Kristina Radenković već osam godina je u ljubavi sa Nikolom Radojevićem sa kojim ima dvoje dece: ćerku Taru i sina Rogana.

Njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno, kada je Nikola izgubio psa.

- Nikola i ja upoznali smo se slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja šetala svoje dve kuce.

Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija - ispričala je Kristina svojevremeno.

Kristina Radenković već osam godina je u ljubavi sa Nikolom Radojevićem sa kojim ima dvoje dece: ćerku Taru i sina Rogana.
Kristina Radenković već osam godina je u ljubavi sa Nikolom Radojevićem sa kojim ima dvoje dece: ćerku Taru i sina Rogana.foto: Instagram printscreen/krisradenkovic

Suprug Kristine Radenković njena je velika podrška i ima razumevanja za duga snimanja, pa mu nikada ne pada teško da pričuva decu.

- Muž mi je, što bi rekli onako kolokvijalno, car. Ova godina je stvarno bila za njega veoma izazovna. Prvo sam radila “Pesmu za Evroviziju”, pa Evroviziju, “Leto u Srbiji”, pa Svetsko prvenstvo, ali stvarno mi je mnogo izlazio u susret. Imali smo jednu malu krizu u novembru kada se sve nagomilalo i on nije mogao ni svoj posao da obavlja, ali smo tada angažovali dadilju.

Sada je opet sve u redu. Veliku podršku mi pruža, pogotovo tu logističku da bih ja mogla da se bavim svojim poslom.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/krisradenkovic

Kada su on i deca dolazili kući, ja sam išla na “Biser pustinje” i vraćala se kasno uveče – rekla je Kristina Radenković u jednoj emisiji.

Inače, Kristina i Nikola važe za skladan par, a na fotografijama koje s vremena na vreme voditeljka podeli na svom Instagram nalogu videli smo da je suprug Kristine Radenković pravi šmeker.

Bonus video:

00:07

Kristina Radenković pokazala ruku posle vađenja šipke

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.