OVO JE PRVI MUŽ VESNE DE VINČE: Žene su ga OBOŽAVALE, a ova POZNATA GLUMICA je NJEGOVA ĆERKA, iznenadićete se
Vesna de Vinča, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

da li ste znali?

OVO JE PRVI MUŽ VESNE DE VINČE: Žene su ga OBOŽAVALE, a ova POZNATA GLUMICA je NJEGOVA ĆERKA, iznenadićete se

Prvi muž Vesne de Vinče od nje je bio stariji 20 godina, a njihova ljubav doživela je krah nakon sedam godina braka.

Objavljeno: 12:05h

Novinarka, spisateljica i vlasnica modne agencije "Miss Yu", Vesna de Vinča u svojoj karijeri je uradila mnogo kvalitetnih i različitih projekata, a ništa manje nije interesantan ni njen ljubavni život koji su obeležila dva braka.

Crnina koju nosi do danas, iako ju je pokojni suprug napustio još pre 25 godina, stavlja do znanja koliko je teško preživela njegovu smrt, pa se malo njih seća da je pre Predraga Vitasa, Vesna bila udata za takođe istaknutog pripadnika sedme sile.

Prvi muž Vesne de Vinče bio je Milan Lango, a njihovu ljubav ona je opisala ovim rečima:

Ko je prvi muž Vesne de Vinča?
Ko je prvi muž Vesne de Vinča?foto: instagram/vesnadevinca

- Krenula sam u život poprilično turbulentno, ostavila sam jednog divnog dečka, Milana Josipovića koji sada živi u Švajcarskoj, to je divan čovek, ali ja sam tada bila mlada i težila sam nekim saznanjima.

- Onda sam se udala za Milana Langa, on je bio značajan u novinarstvu, on je prvi radio VIP tekstove, imao je svoju rubriku u ‘Novostima’ koje su tada imale milionske tiraže. Rubrika se zvala ‘Klub poznatih’, a on je tada objavljivao ličnosti iz kulture, a usput se družio sa Tomom Zdravkovićem, Momom Kaporom. Zvonko Bogdan nam je pevao na uvce. Mi smo tada izlazili u hotel Union, sedeli za stolom, pili smo svi, a ja sam u to vreme radila magistarski rad - ispričala je Vesna i dodala:

- Oni su svi znali tajnu života, učila sam od njih, a pre svega od našeg kuma Bate Živojinovića. Nekako sam i preko Langa upoznala jedan svet koji do tada nisam znala, svet kulture, umetnosti, slikarstva. On je bio menadžer Luisa, Oliver Mandić je dolazio kod nas, među prvima sam slušala njegov prvi album i sa njim pevušila - rekla je Vesna za "Nova.rs".

Prvi muž Vesne de Vinče od nje je bio stariji 20 godina, a njihova ljubav doživela je krah nakon sedam godina braka.

Milan Lango je preminuo 1994. godine
Milan Lango je preminuo 1994. godinefoto: Printskrin/RTS

- Taj brak uspešno se raspao posle sedam godina. To je bila škola života koja je nastupila posle tatine smrti. Valjda mi je trebao neko stariji. Tu sam naučila šta ne želim od muškarca. Volela sam ga i kada sam otišla. Tada sam shvatila da postoji dobra i loša ljubav, obe strasne. Iz loše treba bežati. Loša ljubav oduzima energiju, lepotu, nateruje suze u oči, ograničava, zatvara, demotiviše, a dobra ti daje krila i stalni osmeh na lice - rekla je svojevremeno Vesna.

Milan Lango, koji je preminuo 1994. godine, bio je i u braku sa čuvenom voditeljkom Dunjom Figenvald, koja se zbog njega u 26. godini preselila iz Zagreba u Beograd. Tokom zajedničkog života dobili su sina Istoka i ćerku Srnu, koja je naša istaknuta glumica.

Prvi muž Vesne de Vinče od nje je bio stariji 20 godina, a njihova ljubav doživela je krah nakon sedam godina braka
Prvi muž Vesne de Vinče od nje je bio stariji 20 godina, a njihova ljubav doživela je krah nakon sedam godina brakafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Vesna de Vinča nakon braka sa Milanom srela je svoju srodnu dušu i osetila čari bezgranične ljubavi, ali, nažalost njena sreća bila je kratkog daha. Njen drugi suprug Predrag Vitas, ugledni novinar i urednik Informativnog programa Televizije Beograd, preminuo je 1998. godine. Imao je samo 51 godinu kada ga je pokosila opaka bolest.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Stroy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.