NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA SUZANE JOVANOVIĆ I SAŠE POPOVIĆA: Pevačica BLISTALA OD SREĆE, evo koliko se PROMENILA
Suzana Jovanović i Saša Popović, Foto: Damir Dervišagić

uspomene

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA SUZANE JOVANOVIĆ I SAŠE POPOVIĆA: Pevačica BLISTALA OD SREĆE, evo koliko se PROMENILA

Par ima skladan brak

Objavljeno: 08:37h

Suzana Jovanović i Saša Popović beleže dug staž u bračnim vodama. Jedan su od najskladnijih parova u svetu šoubiza, a malo ko zna kako su izgledali u mladosti, tačnije u periodu kada je pevačica bila u blagoslovenom stanju.

Njih dvoje su u braku više od dve decenije, a kruna njihove ljubavi je ćerka Aleksandra, koja za razliku od poznatih roditelja ne voli javno eksponiranje.

Na jednom Instagram nalogu koji neguje uspomene poznatih, pojavila se do sada nikad viđena fotografija Suzane i Saše iz mladosti - kada je pevačica ostala u drugom stanju.

Na pomenutoj fotografiji, Suzana i Saša su pozirali zagrljeni, a pevačica se takoreći, nimalo nije promenila. Ona je tada, kao i danas imala plavu kosu sa pramenovima, a u prvom planu je bio njen trudnički stomak, koji je prekrila širokom belom košuljom.

Podsetimo, upoznavanje Suzane i Saše je bilo nesvakidašnje, on je bilo pravi zavodnik, žene su ga volele, ali je ipak Suzanu izabrao za životnu saputnicu.

- Pisalo se da je Sale zavodnik, ja to kad vidim rogovi mi izađu... Imala sam velike predrasude o njemu, ja sam mislila da je ceo ženski rod bio sa njim. Jako velike predrasude sam imala i ono što sam čitala jako me je izluđivalo. Napravila sam gard, rek’o u tom košu mene neće videti - ispričala je Suzana jednom prilikom o upoznavanju sa Popovićem, ističući da se ona njemu prva javila:

- Morala sam da idem na svadbu u Jagodinu, a nisam imala prevoz, a nikada nisam nikog slagala, obećala da ću doći, a nisam došla... I ja šta ću, setim se Saleta, pošaljem poruku na pejdžer i kažem da imam problem, da nemam prevoz, a da moram da stignem na svadbu i on mi je rekao da će doći po mene. Obradovala sam se kao dete, nisam mogla da verujem da će čovek da ostavi sve svoje obaveze i da dođe još u Jagodinu da me vozi. I naravno ja se oduševim gestom i pažnjom koju mi je poklonio.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.