ZVEZDAN SLAVNIĆ SMUVAO BIVŠU RIJALITI UČESNICU? Oboje imaju KRIMINALNU PROŠLOST, a odala ih JEDNA STVAR (FOTO)
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/jutjub/zadrugaofficial

IZNENADIĆETE SE

ZVEZDAN SLAVNIĆ SMUVAO BIVŠU RIJALITI UČESNICU? Oboje imaju KRIMINALNU PROŠLOST, a odala ih JEDNA STVAR (FOTO)

Zvezdan Slavnić uhvaćen sa novom devojkom?!

Objavljeno: 20:35h

Bivši rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić, raskinuo je vezu sa Anđelom Đuričić, a mnogi nagađaju o njegovom trenutnom ljubavnom statusu i novoj izabranici.

Iako se nije oglašavao na ovu temu, korisnici TikToka uočili su interesantan detalj prilikom jednog njegovog lajva, pa odmah krenuli da dele ovaj video.

Naime, komentariše se kako je Slavnić u vezi sa bivšom rijaliti učesnicom, Teodorom Radojičić, koju je javnost upoznala tokom učešća u Parovima.

Zvezdan Slavnić navodno ima novu devojku
Zvezdan Slavnić navodno ima novu devojkufoto: Nemanja Nikolić

Na pomenutom klipu se tačno mogu primetiti isti detalji kod Teodora i Zvezdana, što je mnoge na razmišljanje kako su oni u šemi ili vezi, a da sve kriju zbog njegove trenutne popularnosti.

Komentari su se nizali, a mnogi su spominjali Anđelu, kako bi ona videla sa kim joj je sada bivša ljubav.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić se pre neki dan poreko svog zvaničnog profila na Instagramu opet obratio javnosti i demantovao neke natpise i saopštio pratiocima da se oseća ugroženo.

- Gledam kakav smo to bre narod? Vikend, lepo vreme, umesto da odete sa porodicom negde da uživate vama Zvezdan Slavnić glavna tema u životu? - počinju natpisi.

Nedavna objava Zvezdana Slavnića
Nedavna objava Zvezdana Slavnićafoto: Printskrin: Instagram/ slavnic.zvezdan

- Sramno je da mesecim unazad koristite njegovo ime i prezime zarad klika ili nekog pratioca više! Juče čitamo o haosu koji se dešava, nevini ljudi stradaju a vama i dalje glavna tema: "Kako ukaljati i poniziti Zvezdana Slavnića". Stidite se svojih diploma i profesija kada nemate mašte da napišete nešto lepo i istinito! Ima li ova zemlja većih problema od Zvezdana? - nastavlja Zvezdan.

- Ugrožavate mu mesecima unazad Ustavom zagarantovana ljudska prava svakog građanina Republike Srbije! Stop sa lažima i diskrimanicijom nad Zvezdanom.

- Zapamtite da ima nas koji ćemo da stojim kao štit i branimo čast i obraz ovog čoveka. Ima nas koji smo uz njega i sve više će nas biti. Zbog linča koji Zvezdan trpi mesecima i koji nikako ne prestaje od osvog trenutka pa na dalje svi svi portali kao i svi koji pišu neistine i truide se da na sve načine da prljaju čast i ime Zvedzana Slavnića biće sankcionisani na adekvatan način - stoji u natpisu.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.