ALEKS NIKOLIĆ PODNELA PRIJAVU PROTIV ANE ĆURČIĆ: Uplašena za SVOJU BEZBEDNOST, ovo su SVI DETALJI
Aleksandra Nikolić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

VAŽNO

ALEKS NIKOLIĆ PODNELA PRIJAVU PROTIV ANE ĆURČIĆ: Uplašena za SVOJU BEZBEDNOST, ovo su SVI DETALJI

Aleksandra Nikolić navodno je podnela prijavu protiv Ane Ćurčić jer se kako se navodi plaši za svoju bezbednost.

Objavljeno: 18:54h

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, navodno se, nakon emisije u kojoj je gostovala sa Anom Ćurčić, zbog pretnji koje dobija, obratila nadležnim organima.

- Od famozne emisije gde je zvala policiju uživo, njen inboks na društvenim mrežama je pun strašnih pretnji, čak i onih smrću. Aleks se jako plaši za svoju bezbednost. Ona je i ono veče zvala policiju i nije znala šta će da radi, jako se plaši. Nema leđa, a pretnje su zaista strašne. Zbog svega toga ona je odeljenju za visoko tehnološki kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije podnela prijavu i to protiv NN lica sa sve dokazima i pretnjama sa društvenih mreža, ali i protiv Ane Ćurčić. Ne želi da razmišlja - izjavio je izvor za "Skandal" i dodao:

- Ona prosto ne može da veruje da se rijaliti i dalje nije završio. Ona je pobedila i šta sad? Svako ima pravo da se ljuti, ali niko nema pravo da joj preti. Mogu da je vređaju i to je ok i to je sloboda govora, ali da nekome udarate na život, e pa to stvarno nema smisla, to neće proći nekažnjeno. Ona je očajna, plakala je dva dana - tvrdi izvor za gorenavedeni list.

Aleksandra Nikolić navodno je podnela prijavu protiv Ane Ćurčić
Aleksandra Nikolić navodno je podnela prijavu protiv Ane Ćurčićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić gostovale su u emisiji "Narod pita", a vrlo brzo situacija je eskalirala.

Aleksandra je, naime, odlučila da pozove policiju zbog Ane.

- Aleks zove policiju, jer kaže da sam joj pretila. Ovde postoje ljudi koji mogu da posvedoče da im nisam pretila - rekla je Ana.

Ana i Aleks su se sukobile u emisji 'Narod pita'
Ana i Aleks su se sukobile u emisji "Narod pita"foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Čujem vas, uživo sam u programu na Pinku. Šta da radim, ja sam žena koja sama živi u Beogradu. Rekla je da će pozvati i poslati neke ljude. Meni niko ne sme da preti. Ne treba da šaljete vozilo, želim da budete u pripravnosti. Samo da vas obavestim da ću vas zvati ukoliko nešto bude. Preti mi sa određenim ljudima. Ja sam trenutno u emisiji - kazala je Aleks u emisiji.

- Ja sam obavestila policiju, provocira me, naziva me prostitutkom. Ja znam sve najgore o njoj, a ona mi preti. Ona kaže da neko može da dođe, da li ja treba da se plašim? Zbog čega zoveš ljude? - dodala je Nikolićeva, pa rekla:

Aleksandra Nikolić se navodno plaši za svoju bezbednost
Aleksandra Nikolić se navodno plaši za svoju bezbednostfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja znam sa kakvim ljudima se družiš. Ako mi se nešto desi da znate ko je kriv. Ti si zvala ljude da mene ovde maltretiraju. Mene ovde da neko napada i da mi dovodi neke kriminalce. Žena mangup.

- Ja sam se stresirala zbog tebe. Želim da dođe otac moje ćerke želim da mi kažeš sve za moje dete. Navikla si da lažeš i mažeš, budi fina, nemoj da lažeš - navela je Ana u emisiji.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.