SEĆATE LI SE VATRENE CRNKE IZ DŽEJEVOG SPOTA? Umrla je u 44. godini, ceo Dorćol bio je ZALJUBLJEN u nju
Dubravka, Foto: Youtube printscreen/Dzej Music Official

niste znali

SEĆATE LI SE VATRENE CRNKE IZ DŽEJEVOG SPOTA? Umrla je u 44. godini, ceo Dorćol bio je ZALJUBLJEN u nju

O njenoj harizmi i danas pričaju ulice Beograda

Objavljeno:

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je u decembru 2020. godine u 56. godini od posledica srčanog udara, a iza sebe je ostavio brojne hitove po kojima ćemo ga pamtiti.

Njegova pesma "Gde ću sad moja ružo" ubrojana je u velike hitove, a malo ko zna da je prelepa Dubravka iz ovog spota preminula u 44. godini.

Atraktivna crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bio je veoma potresen i nije mogao da veruje da je izgubio devojku u koju je navodno godinama bio zaljubljen.

1 / 2 Foto: Youtube printscreen/Dzej Music Official

- Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejevom srcu je imala posebno mesto - rekao je tada izvor.

- Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva - rekao je izvor.

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je u decembru 2020. godine
Pevač Džej Ramadanovski preminuo je u decembru 2020. godine foto: RTV Pink printscreen

Baš zbog toga Dubravka je imala posebno mesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su poslednjih godina izgubili svaki kontakt.

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.