SRPSKA PEVAČICA ZARAĐUJE NA SAJTU ZA ODRASLE: Evo šta joj je OTAC rekao kada je čuo ŠTA MU ĆERKA RADI
Tamara Tacca Radmilović, Foto: Privatna arhiva

objasnila

SRPSKA PEVAČICA ZARAĐUJE NA SAJTU ZA ODRASLE: Evo šta joj je OTAC rekao kada je čuo ŠTA MU ĆERKA RADI

Pevačica je bila iskrena.

Objavljeno:

Bivša učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Tamara Tacca Radmilović nedavno je počela da zarađuje tako što svoje eksplicitne snimke i fotografije objavljuje na sajtu za odrasle.

Ona je nedavno za Espreso otkrila da je zbog toga postala hit na privatnim veseljima, ali je nas zanimalo i kako na sve to reaguju njeni najbliži - njena porodica.

– Svi su moji obavešteni. Baba, mama, tata, brat... Nije njima još jasno šta se tamo dešava. ali u principu od tate uvek imam podršku, mama nije presrećna, ona svašta nešto misli da se tu dešava, ali shvatiće valjda vremenom da je sve to što ja radim dobro za moju budućnost - rekla je Tamara za naš portal.

Ona je priznala da je zbog ovakvog načina eksponiranja prekinula jedno prijateljstvo.

– Da, bukvalno je jedna osoba otišla iz mog života. Ne želim da je imenujem, ženska osoba, neko za koga sam mislila da mi je prijatelj, ali jednostavno hvala što je otišla, jer vidim da mi nije prijatelj kada je meni bilo najteže da to otvorim i da obelodanim, imala sam svoje razloge zbog kojih sam to želela da otvorim. Mislim da ako neko u nekim lošim trenucima nije tu za mene da jednostavno ni ne zaslužuje da bude moj prijatelj - bila je iskrena naša pevačica.

Bonus video:

00:22

STANIJA SE UTEGLA U TRAČICE PA NAPRAVILA LOM: Espreso paparaco SVE usnimio

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.