VELJKOVA BIVŠA OGORČENA: Muka mi je od Veljka, mi više NIKADA nećemo biti zajedno! (FOTO)
Foto: damir dervišagić

pogodilo je pitanje

VELJKOVA BIVŠA OGORČENA: Muka mi je od Veljka, mi više NIKADA nećemo biti zajedno! (FOTO)

Otkako je prošle godine raskinula dvogodišnju vezu sa Veljkom Ražnatovićem, Maša izbegava da javno govori o nasledniku Cece Ražnatović
Objavljeno:

Ćerka Zvezdana Terzića uhvaćena je prošle nedelje na Beogradskoj nedelji mode. Na reviju Boška Jakovljevića došla je s najboljom drugaricom, a da bi izbegla znatiželjne novinare, Terzićeva je od organizatora tražila da je smeste u drugi red, kako sedmoj sili ne bi upadala u oči.

Međutim, ekipa Kurir Starsa odmah ju je spazila. Njima nije mogla da promakne, iako se do početka revije sklanjala po ćoškovima.

foto: Printscreen/Instagram/gospodjicaterzic

- Jao, nemojte, molim vas, ništa da me pitate. Šta želite od mene? Ja ne dajem izjave o svom privatnom životu. Došla sam s drugaricom da pogledam reviju - odgovorila je Maša i ubrzo dodala: - Ako ste planirali da me pitate nešto u vezi s Veljkom, bolje da ne razgovaramo. Nas dvoje nikad više nećemo biti zajedno. Muka mi je više da pričam o njemu. Mi smo dva različita sveta. Ja imam svoj život i najbolje je da tu temu ne diramo - rekla je ona. Još jedna Veljkova bivša devojka, Ana Cakić, s kojom je raskinuo pre mesec dana, ne želi da mu se vrati.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.