SEKA ALEKSIĆ PROGOVORILA O BRAKU: Volim kad žene BALAVE na mog Veljka! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

sigurna u sebe

SEKA ALEKSIĆ PROGOVORILA O BRAKU: Volim kad žene BALAVE na mog Veljka! (FOTO)

Seka Aleksić ne krije da je presrećna zbog uspeha pesme, te da su joj jedini parametri uspeha puni klubovi u kojima će nastupati, kao i komentari kolega i novinara
Objavljeno:

Veliku podršku u svemu ima od supruga Veljka Piljikića, koji je takođe zadovoljan kako zvuče pesme sa njenog novog albuma, koji izlazi krajem aprila. Pevačica je ponosna na svog muža, a da je zaista tako, govori i činjenica da često sa svojim pratiocima na Instagramu podeli fotografije na kojima je obnažen.

"Nisam znala da žene padaju u nesvest kad objavim njegovu sliku. Zaista, a gde padaju? - nasmejala se pevačica na početku razgovora kada smo joj otkrili da mnoge dame uzdišu za njenim suprugom.

Uvek u krugu porodice...???????????????????????????????? #mojakravica #mojakravicajogurt

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀SEKA ALEKSIĆ ⠀⠀⠀⠀⠀ (@seka_aleksic) on

"On je lep i zgodan muškarac, a ja sam ponosna. Posebno kada pene i balave. Pretpostavljam da postoje i muškarci kojima sam ja simpatična i zanimljiva, ali što da ne, to je normalno. Ja Veljkove fotografije namenski postavljam", rekla je Seka.

Pevačicu smo sreli u jednoj radnji dečje opreme, gde je birala uskršnji poklon za svog sina Jakova. Kada smo je pitali kako je uspela da se odvoji od njega, rekla nam je:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.