ONA JE ĆERKA ĐOLETA ĐOGANIJA IZ PRVOG BRAKA: Nestala je iz javnosti, evo ŠTA SADA RADI
Đole Đogani, Foto: Predrag Milosavljević

NOVE INFORMACIJE

ONA JE ĆERKA ĐOLETA ĐOGANIJA IZ PRVOG BRAKA: Nestala je iz javnosti, evo ŠTA SADA RADI

O njoj malo znamo ali sad su isplivali svi detalji njenog života

Objavljeno: 13:47h

Slađa Delibašić i Đole Đogani su u braku bili više od deset godina, a iz zajednice imaju dve ćerke, Silviju i Marinelu Đogani.

Slađa i Đole su se razveli početkom devehiljaditih, ona je napustila grupu „Đogani Fantastiko“ i započela samostalnu karijeru, a Đole je započeo ljubavnu vezu sa Vesnom koja je do tada bila učenica u njihovoj školi plesa, te je sa njom nastavio da nastupa kao grupa „Đogani“ koja traje i danas.

Silvia je rođena u Italiji 1989. godine, a pet godina kasnije, 1994. rodila se Marinela u Beogradu. Obe su talentovane za muziku, ali u javnosti se pojavljuje samo jedna.

Pevač Đole Đogani sa Slađom ima dve ćerke
Pevač Đole Đogani sa Slađom ima dve ćerkefoto: Kurir

Naime, Silvia je odlučila da krene stopama svojih roditelja, te je sa samo 20 godina snimila duet sa svojom majkom koji nosi naziv „Unikat“ i koji je tada bio hit u klubovima širom regiona.

Ona se tada pojavila na javnoj sceni, a nakon pomenute numere snimila je još nekoliko dueta. Ipak, u trenutku kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, pevačica je odlučila da se povuče iz javnosti i posveti sebi. Ona je pre devet godina dobila ćerku koja nosi ima Tija, a pevačica je sada odlučila da se vrati na estradi, te će uskoro izbaciti pesmu pod nazivom „Mili“.

U trenutku kada se Silvia povukla sa scene u jednom muzičkom takmčenju se pojavila Marinela, druga ćerka popularnih densera.

Marinela Đogani, druga ćerka Đoleta Đoganija
Marinela Đogani, druga ćerka Đoleta Đoganijafoto: Printscreen/Youtube/X Factor Adria

Ona je učestvovala u takmičenju „X faktor“ koji se pre devet godina emitovao na jednoj televiziji, a u prvog krugu je naglasila da ne želi da se spominju njeni roditelji, već da ona želi da se istakne kao samostalne pevačica.

Marinela je u pomenutom takmičenju stigla do finala, a ono što je zanimljivo, u prvom krugu pojavila se i njena drugarica Maja Novaković, ćerka pokojnog Luisa.

„Bila je u „X Faktoru“ pre par godina, ušla je i u finale, predobro peva ali ne voli estradu ni scenu, ne vidi sebe tu što je potpuno u redu. Radi za američku firmu posao koji joj odgovara i svi je podržavamo u tome“, istakla je Silvia.

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.