MALTRETIRAJU ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: Brena joj NAJVEĆA podrška, a sad su ISPLIVALI SVI DETALJI
Aleksandra Prijović, Foto: Kurir

užas!

MALTRETIRAJU ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: Brena joj NAJVEĆA podrška, a sad su ISPLIVALI SVI DETALJI

Prija je govorila o svojoj karijeri, odnosu sa Brenom i komentarima koje dobija

Objavljeno: 12:00h

Pevačica Aleksandra Prijović leto provodi radno, a na crnogorskom primorju zaređala je nekoliko nastupa, ali na to se ne žali.

- Nekada sam znala da radim i po 15 dana zaredom. Kada nešto voliš, ništa nije teško. Posebno kada je ovakav uspeh u pitanju. I da bude i šest Arena, ja bih mogla.

Aleksandra je progovorila i o incidentu na njenom nastupu u Mostaru, gde je došlo i do pucnjave.

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- U Mostaru je bilo jako veselo, prelepo, sve super. U jednom trenutku je krenula da pada kiša. Ja sam rekla da ću, ako krene pljusak, kao što sam i na svim prethodnim nastupima uradila, izaći i pokisnuti sa svojom publikom, što je meni i normalno. I krenuo je takav pljusak da je u jednom trenutku prestalo da radi ozvučenje. Ugasio se mikrofon, i instrumenti, sve. I ja više nisam mogla da pevam i tu se završio moj nastup. Sela sam u kola i tad je sve bilo okej, tako da ništa od tog incidenta nisam videla. Ujutru sam videla sve po medijima i hvala bogu da se nije završilo tragično. Žao mi je jako. Nikada za sve ove godine koliko radim po klubovima nisam imala nikakvih problema i incidenata. Čak ni tuča nije bilo, ovo je bilo prvi put i desilo se kad sam ja otišla - priča ona.

Prijovićka je otkrila i da s vremena na vreme čita komentare o sebi.

Lepa Brena
Lepa Brenafoto: © ATA Images

- Pišu stalno da je meni lako jer sam Brenina snajka. Videla sam sve, kako nisam? Mi svi to vidimo (smeh). Ne smeta mi to, ne ljutim se kad to vidim - rekla je ona i istakla da je Brena ponosna na nju.

- Brena je jako ponosna na mene. Ona mi prva šalje one aplauze i vatrice na Instagramu i odgovara na storije. Nikad me nije kritikovala, uvek me je podržavala. Beki me savetuje kao što majka savetuje svoje dete.

Bonus video:

01:09

Aleksandra Prijović o pucnjavi na nastupu u Mostaru

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.