MIKROFON OKAČILA O KLIN? SRPSKA PEVAČICA POKREĆE BIZNIS: Sprema joj se DIREKTORSKA fotelja
Biljana Sečivanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

gospođa direktorka

MIKROFON OKAČILA O KLIN? SRPSKA PEVAČICA POKREĆE BIZNIS: Sprema joj se DIREKTORSKA fotelja

Biljana Sečivanović rešila da se baci u novi biznis

Objavljeno:

Većina estradnih zvezda osim zarađivanja od muzike ima i druge izvore prihoda, pa je tako i Biljana Sečivanović rešila da se baci u novi biznis.

Uprkos veoma uspešnoj karijeri koja traje dugi niz godina Bilja je rešila da postane direktorka i otvorila firmu s obzirom da je ona po struci ekonomski tehničar.

-Da ne bude gospođa ministarka, gospođa direktorka – našalila se Bilja, a potom otkrila detalje novog biznisa.

- Počela sam da uživam u tome, prvo mi je bilo stresno. Ja sam po struci ekonomski tehničar i meni to nije strano ali znaš kad se menjaju zakoni, uveli su nam elektronske fakture, malo se zbuniš, izgubiš se u vremenu i prostoru, pa mi je trebalo jedno vreme da se priviknem, još uvek imam neke nepoznanice, ali hvala Bogu imam odlične saradnike pa mi pomažu u tome -objasnila je za medije.

Biljana Sečivanović pokreće novi biznis
Biljana Sečivanović pokreće novi biznisfoto: Printscreen/ YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

Iako su se mnogi uplašili da će Biljana okačiti mikrofon o klin istina je potpuno drugačija. Muzika će ostati njen primarni posao, dok će direktorka stolica donositi samo dodatna primanja.

- To mi je dodatni posao, zanimanje, i dalje je licenca tu i dalje radim sve oficijalno, to mi je samo dopunska delatnost, više nije primarna i osnovna– objasnila je pevačica.

Kažu da je najveći uspeh svakog pevača kada publika oseti njegovu emociju, a Biljana je to uspela već nakon prvog pojavljivanja na sceni te ne čudi što je danas jedna od najtraženijih pevačica na estradi.

Biljana Sečivanović okreće novi list
Biljana Sečivanović okreće novi listfoto: Dragan Kadić

- U suštini sam uvek bila narodnjak, težila sam kroz to vreme i postojanje moje da ne zapostavim mlađu populaciju, da bude nešto i za njih, ali negde u principu mene je ta publika osećala i tu sam uvek imala povratnu, dobru informaciju i mnogo mi je drago. Ja sam neko ko je dobar na tom terenu i mislim da je to i moj teren. Tamo planiram i da ostanem koliko ću da izdržim. Ako zdravlje posluži i glas što se mene tiče to je negde moja energija i moj posao- poručila je sa osmehom.

Bonus video:

00:17

Biljana Sečivanović na medenom mesecu s mužem

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.