MATORA I ANITA KRENULE NA MEDENI MESEC: Uputile se na LUKS destinaciju, OVO NE MOŽE SVAKO DA PRIUŠTI
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, Foto: Instagram printscreen/matora23

odmor

MATORA I ANITA KRENULE NA MEDENI MESEC: Uputile se na LUKS destinaciju, OVO NE MOŽE SVAKO DA PRIUŠTI

Anita i Matora se uslikale na aerodromu

Objavljeno:

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora stale su na ludi kamen početkom jula u Crnoj Gori, a sada je došao trenutak da odu na medeni mesec.

Njih dve su se juče pripremile za put tako što su otišle na infuziju, a danas su se uslikale na aerodromu "Nikola Tesla".

Bivše zadrugarke su odlučile da odu na Zanzibar, egzotičnu destinaciju, za koju se odlučuje sve više srpskih turista.

Njih dve su se juče pripremile za put tako što su otišle na infuziju, a danas su se uslikale na aerodromu 'Nikola Tesla'.
Njih dve su se juče pripremile za put tako što su otišle na infuziju, a danas su se uslikale na aerodromu "Nikola Tesla".foto: Instagram printscreen/anita.tomicc

Inače, Anita je nedavno gostovala u emisiji "Narod pita", gde se posvađala sa svojim bivšim Markom Markovićem upravo zbog braka sa Matorom.

- Nisam rekao da ne verujem u njihov brak, samo sam skeptičan. Bilo je dosta tu svađa. Ne mogu da verujem da neko sebi dozvoli da kaže nekom s kim je u vezi sve najgore. Ja nisam sebi dopuštao da nekog psujem, pljujem i spominjem članove porodice. Ja bih prekinuo takav odnos. Ako nekog voliš, tog ne psuješ. Kada ti do nekog nije stalo, onda te briga. Preskočile ste vezu, pa odmah ušle u brak - rekao je Marko Aniti.

- U mom odnosu sa Matorom nije bilo preteških reči. Matora je mene odbranila čak i kad nismo bile zajedno, a Marko nikada svoju devojku nije odbranio, da se razumemo. Marko, ti si vređao Milicu i mene, a imao si nešto sa nama. Nedavno sam videla šta si sve rekao kad sa ti mazala nokte, ni to nije normalno. Matora bar to nije radila. Bile smo u vezi - odgovorila je Anita.

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.