TINA IVANOVIĆ SLOMLJENA BOLOM: Danas SAHRANJUJE MAJKU, njena TUGA je neizmerna
Tina Ivanović, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

smrt

TINA IVANOVIĆ SLOMLJENA BOLOM: Danas SAHRANJUJE MAJKU, njena TUGA je neizmerna

Njena majka nije uspela da se izbori za život nakon srčanog udara

Objavljeno:

Tina Ivanović pre nekoliko dana ostala je bez svoje voljene majke koja je preminula u 74. godini života i čija je smrt ostavila veliku tugu i bol u srcu. Pevačica danima ne može da se pomiri sa velikim gubitkom.

Naime, njena majka nije uspela da se izbori za život nakon srčanog udara koji se dogodio u Vrnjačkoj banji gde se dugo lečila.

Sa velikim bolom odmah nakon smrti, Tina se javno oglasila potresnim rečima, a na profilnu sliku na Instagramu stavila je crno polomljeno srce kao znak tuge koju oseća.

- Nema više moje mame, zašto si mi otišla majčice moja – napisala je Tina uz zajedničku fotografiju.

Danas će na groblju Lešće njena majka biti ispraćena na večni počinak, a Tina je jutros ranom zorom podelila umrlicu uz reči koje kidaju dušu.

– Majčice moja, danas te ispraćamo na večni počinak. Anđele moj, volim te – napisala je pevačica nakon čega je objavila njihovu zajedničku fotografiju kao i emotivni video sa jedne stranice „Majčino pismo“.

Brojne kolege i prijatelji javno su joj izjavili saučešće i uputili reči utehe i podrške.
Brojne kolege i prijatelji javno su joj izjavili saučešće i uputili reči utehe i podrške.foto: prentscreen/instagram/tina_ivanovic_official

Brojne kolege i prijatelji javno su joj izjavili saučešće i uputili reči utehe i podrške.

Podsetimo, Tina se nedavno u emisiji „Grand Magazin“ rasplakala kada je pričala o tome koliko je loših stvari doživela na estradi.

- Bilo je zaista loših komentara, spoticanja i podmetanja. Nameštanja novinskih članaka. Zatim raznih menadžera koji su mi podmetali nogu. Dešavalo se da pogodimo nastup, a oni me izbojkotuju. Bilo je dosta toga ružnog, dosta se toga nakupilo. Ali naučila sam kako da izađem iz svega toga – rekla je Tina i rasplakala

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.