TIHI RAT DVE MOĆNE SRPKINJE OKO JEDNOG FUDBALERA SE ZAHUKTAVA: Ivana je PECNULA, čeka se njen ODGOVOR
Ivana Nikolić, Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

pakao

TIHI RAT DVE MOĆNE SRPKINJE OKO JEDNOG FUDBALERA SE ZAHUKTAVA: Ivana je PECNULA, čeka se njen ODGOVOR

Obe pevačice su dovodili u vezu sa Vladimirom Volkovim, s kojim je Sandra Afrika u vezi, a evo šta Ivana Nikolić ima da kaže.

Objavljeno:

Ivana Nikolić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a otkako je došlo do razlaza grupe "Hurricane" nastavila je da nastupa punom parom. Solo karijeru uspešno gradi, a leto provodi radno u Crnoj Gori.

"Jednom ste me samo videli na plaži i to je to, stvarno nemam vremena, imala sam taj jedan dan. Nemam vremena, radim svake noći, ali lepo mi je, volim to", rekla je ona i dotakla se obožavalaca koji joj prilaze.

"Drago mi je da je to tako, jer stvarno se oseti kad je neko normalan, ok, kada mogu da mi priđu da se slikaju. Stvarno mi je ok što me tako doživljavaju, što mogu normalno da mi priđu, popričaju i puno mi je srce zbog toga", rekla je Ivana, koja priznaje da nekad poželi da bude sama.

Ivana Nikolić potkačila Afriku
Ivana Nikolić potkačila Afrikufoto: ATA images

"Nemam problem s tim da moram da bežim privatno, ali bih najradije da se sklonim, da imam svoju plažu gde mogu da se sunčam i kupam. Volim ljude, ne bežim svakako. Možda sledeće godine kupim nešto u Budvi, volela bih", otkrila je, a potom se dotakla i koleginice Sandre Afrike i njenog dečka Vladimira Volkova, s kojim su i nju povezivali.

Bonus video:

02:34

BIVŠA ŽENA PETRA STRUGARA OTKRILA KAKO VASPITAVA SINA: On je već dobio brata, decu ne treba lagati, treba im sve objasniti

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.