ZAHTEVALI OD NJE DA BUDE NAGA U KULTNOM FILMU, A ONA ODBILA: Danas izgleda kao BOGINJA i DALJE JE ŽELE mnogi
Glumica, Foto: prentscreen/instagram/vukiceviclidija

nekad i sad

ZAHTEVALI OD NJE DA BUDE NAGA U KULTNOM FILMU, A ONA ODBILA: Danas izgleda kao BOGINJA i DALJE JE ŽELE mnogi

Vukićevićeva je jednom prilikom govorila o svojoj ulozi u "Žikinoj dinastiji"

Objavljeno:

"Žikina dinastija" je serijal koji Srbija i dan danas gleda sa uživanjem. Her Žiku Pavlovića je igrao legendarni Gidra Bojanić, njegovog "prijatelja Milana" Marko Todorović, a u jednom od nastavaka smo gledali i atraktivnu glumicu Lidiju Vukićević.

Atraktivna glumica, koja pažnju na društvenim mrežama privlači svojim negovanim licem i izvajanim telom, svojevremeno je otkrila detalje sa snimanja filma i priznala da je plakala pred početak snimanja sa Nikolom Kojom.

U filmu "Žikina dinastija" glumila je Liliku, kućnu pomoćnicu koja sanja da postane estradna zvezda i u koju se i Gidra i Milan zaljubljuju, a potom pokušavaju da "nameste" unuku Miši.

U filmu 'Žikina dinastija' glumila je Liliku, kućnu pomoćnicu koja sanja da postane estradna zvezda
U filmu "Žikina dinastija" glumila je Liliku, kućnu pomoćnicu koja sanja da postane estradna zvezdafoto: prentscreen/youtube/ ALL IN ONE

"Počela sam da igram pred Mišom, kojeg je igrao Nikola Kojo, i režiser mi je rekao: 'E sad, ovde treba da se skineš'. Rekla sam mu: 'Ne treba da se skinem, nismo se tako dogovorili u ugovoru'. Ne zaboravite da sam ja tada bila veoma mlada. To su bili moji počeci, a ja sam sebe na početku sačuvala od nekih stvari. Ali mi je istovremeno bilo neprijatno jer su tu bili Jelena Žigon, Marko Todorović, veliki Gidra, reditelj, direktor fotografije, svi su oni bili velika imena, a ja sam se suprostavila. Pored toga bila sam lepo vaspitana pa mi je bilo neprijatno i što jedan Gidra čeka, što Marko čeka. Otišla sam u garderobu i počela sam da plačem. Jelena Žigon mi je rekla da sam dobro postupila", ispričala je Lidija Vukićević svojevremeno u jednom intervjuu.

Atraktivna glumica jednom prilikom otkrila da je plakala pred snimanje scene sa Nikolom Kojom
Atraktivna glumica jednom prilikom otkrila da je plakala pred snimanje scene sa Nikolom Kojomfoto: prentscreen/youtube/ ALL IN ONE

Lidija Vukićević i danas posle toliko godina pleni izgledom, a mnogi kažu da izgleda bolje nego ikad.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.