Tuborg Ice doneo osveženje na Tuborg Lovefest jedinstvenom Ice Globe postavkom!
Foto: Promo

festival

Tuborg Ice doneo osveženje na Tuborg Lovefest jedinstvenom Ice Globe postavkom!

Tuborg Lovefest je konačno startovao

Objavljeno:

Odbrojavanje je završeno, Tuborg Lovefest je konačno startovao. Već prvog dana programa festival je ubacio u petu brzinu, a sjajna atmosfera podigla je temperaturu na maksimum. Ipak, Tuborg, kao naslovni sponzor ovogodišnjeg festivala, pronašao je sjajno rešenje koje, pored ledeno osvežavajućeg momenta, posetiocima nudi i jedinstveno muzičko iskustvo koje se ne zaboravlja!

Reč je o inovativnoj konceptualnoj postavci pod nazivom Tuborg Ice Globe, koja će tokom letnjih festivalskih dana posetiocima pružiti ultimativno osveženje.

Ice Globe poseduje svoju atmosferu koja je za 10°C hladnija od spoljašnje temperature, što posetiocima omogućava instant osveženje. Kada se tome pridoda i ledeno osvežavajući ukus Tuborg Ice-a ugođaj postaje kompletan. Ali to nije sve!

Lovefest
foto: Promo

Posebno iskustvo u okviru ove instalacije u obliku snežne kugle predstavlja tzv. Ice stage exerianece. Baš kao i poznate muzičke zvezde koje se bacaju u publiku, posetioci će moći barem na trenutak da uđu u svet nezaboravnog adrenalina.

Lovefest
foto: Promo

Odabirom neke od pet dostupnih tema posetioci će, pored originalne uspomene, steći uvid u to kako se u kinematografiji snimaju sve one nerealne SiFi scene kroz menjanje okruženja i pozadine.

Lovefest
foto: Promo

Tuborg Ice Globe instalacija jedinstvena je po onome što pruža i predstavlja najveću dosadašnju postavku Lovefest festivala. Svi ljubitelji elektronske muzike moći će do nedelje, 5. avgusta da posete ovaj festival i osete atmosferu Tuborg Ice ledene kugle!

Lovefest
foto: Promo

Za više informacija obratite se New Moment PR Agenciji. Kontakt osoba je Zorka Radlović,

Lovefest
foto: Promo

e-mail adresa: zorka.radlovic@newmoment.com

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.