OVO JE MUŽ NATAŠE MARKOVIĆ: Nikad ga ne viđamo javno, EVO čime se bavi FOTO
Nataša Marković, Foto: Printscreen Youtube/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

porodica

OVO JE MUŽ NATAŠE MARKOVIĆ: Nikad ga ne viđamo javno, EVO čime se bavi FOTO

Optuživali su ga da mrzi žene, a on svoju obožava

Objavljeno: 22:30h

Nataša Marković jedna je od naših najtalentovanijih glumica mlađe generacije. Briljira u svakoj ulozi, kako u pozorištu, tako i na velikom i malom ekranu, a možda je najupečatljivija bila ona u seriji „Lisice”. Ovih dana gledamo je u reprizi „Komšija”.

Uvek je nasmejana i dobro raspoložena, osvaja optimizmom i pozitivnom energijom, maksimalno uživa u svom poslu. No, dok o profesionalnom životu rado govori, onaj privatni je i dalje velika nepoznanica.

Zna se da je srećno udata za uglednog novinara i politikologa Zorana Ćirjakovića. Bio je predavač na jednom privatnom fakultetu, a često ga možemo videti u informativnim emisijama gde komentariše različite društvenopolitičke teme. Iako Zoran dolazi iz potpuno drugačije sfere od umetnosti, a i deset godina je stariji od Nataše, njih dvoje već dugo su zajedno i – lepo im je. Jedna od zajedničkih strasti su im putovanja.

Ko je muž Nataše Marković?
Ko je muž Nataše Marković?foto: Damir Dervišagić

Interesovanja su veoma bitna za vezu, izjavila je Nataša svojevremeno za Story.

- Ako se tu poklopite, veća je verovatnoća da ćete uspeti. Zoran i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome.

- Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike – rekla je simpatična glumica, koja se sa suprugom nikad ne pojavljuje u javnosti, što im očito odgovara.

Muž Nataše Marković
Muž Nataše Markovićfoto: Youtube printscreen/ RTV Marš Valjevo

Podsetimo, ime supruga Nataše Marković pre nekoliko godina našlo se u centru skandala, kada je grupa žena istupila javno, jer su, kako su tom prilikom navele, izložene uvredama Zorana Ćirjakovića.

U saopštenju za medije njih šest navelo je kako su “žene prisutne u javnoj sferi koje su u dužem vremenskom periodu izložene proganjanju, nasilju na društvenim mrežama i seksističkim uvredama Zorana Ćirjakovića, predavača na Fakultetu za medije i komunikacije”.

Bonus video:

42:01

USIJANJE DANA 27.05.2021. NATAŠA MARKOVIĆ, ALEKSANDAR RADIVOJEVIĆ: PROMENE U LIČNIM KARTAMA

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.