OGLASILA SE ŠEMSA SULJAKOVIĆ NAKON VESTI DA JE DEČKO ZBOG NJENE PESME SEBI RASEKAO GLAVU!
Šemsa Suljaković, Foto: prentscreen/youtube/StudioMMI Semsa i Juzni Vetar

uznemirujuće!

OGLASILA SE ŠEMSA SULJAKOVIĆ NAKON VESTI DA JE DEČKO ZBOG NJENE PESME SEBI RASEKAO GLAVU!

Pogodila ga pesma

Objavljeno: 20:44h

Društvenim mrežama već danima kruži priča o mladiću iz Gradiške koji je razbio glavu uz hit Šemse Suljaković "Pristajem na sve", a ovim povodom se sada oglasila se i pevačica i prokomentarisala bizarni slučaj.

- Osećala sam se jako loše kada sam videla da je jedan moj obožavatelj uz pesmu "Pristajem na sve" udario sebe u glavu čašom. Nikada nisam želela da čujem takve loše vesti o mojim dragim obožavateljima koji iz poštovanja i ljubavi prema mojim pesmama čine takve gestove! Nadam se da će se Stefan ubrzo oporaviti i da se takve situacije nikada više neće ponoviti mojim dragim obožavateljima. Želim mu brz oporavak, da ga vidim nagrdila bih ga! Zdrav bio, slušaj Šemsu Suljaković, ali bez tih i sličnih "zahvata"! Voli vas vaša Šemsa - poručila je Šemsa ovom mladiću na društvenoj mreži Fejsbuk.

Podsećanja radi, neobična nezgoda desila se 22. jula u večernjim satima, kada je muškarac pod imenom Stefan Kojić sebe povredio u jednom ugostiteljskom objektu u Gradiški. Stefana je, kako navode, pogodila pesma popularna pevačica narodne muzike Šemse Suljaković, te je zbog toga razbio čašu o glavu.

Šemsa Suljaković se oglasila
Šemsa Suljaković se oglasilafoto: Facebook printscreen/Šemsa Suljaković

- Razbio čašu od glavu. Pogodila ga pesma od Šemse Suljaković "Pristajem na sve". Na čelu ima dve posekotine i otvorenu ranu na glavi. Kontrola i previjanje kod nadležnog lekara - piše između ostalog u nalazu doktorke koja je zbrinula povređenog mladića, međutim, nije poznato da li se radi o stvarnom nalazu ili fotomontaži, ali činjenica je da je ova objava nasmejala veliki broj korisnika društvenih mreža.

Bonus video:

08:16

ŠEMSA SULJAKOVIĆ: BOG ME JE UPOZORIO I REKLA SAM STOP! Rečeno joj kada NIPOŠTO ne sme da nastupa! O Južnom vetru rekla je samo OVO

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.