POZNATA HRVATICA ZALUDELA MUŠKARCE: Vrela toliko da se sve TOPI, a jačem polu poručila OVO
Pejdž Spiranac, Foto: Printscreen/Instagram/_paige.renee

prava bombetina!

POZNATA HRVATICA ZALUDELA MUŠKARCE: Vrela toliko da se sve TOPI, a jačem polu poručila OVO

Pejdž je uspešna i atraktivna sportistkinja

Objavljeno:

Pejdž Spiranac jedna je od najlepših svetskih sportistkinja, bar prema mišljenju njenih fanova, kojih na Instagramu ima 3,7 miliona, a tu titulu nosi i u svetskim medijima. Na svom Instagramu često objavljuje fotografije u atraktivnim izdanjima, a nedavno je napravila nešto novo na svom profilu.

Golferka hrvatskog porekla odgovarala je na pitanja obožavatelja, a u jednom odgovoru požalila se na ono što smatra najvećim problemom u njenoj karijeri. Ona je izrazila nezadovoljstvo načinom na koji javnost reaguje svaki put kada se slika sa muškarcima.

- Postoji jedna stvar o kojoj se ne govori dovoljno o ​​ženama u industriji u kojoj dominiraju muškarci, bilo da je to golf ili bilo koji drugi sport, a to je da svaki put kada se slikam sa muškarcem moram da čitam gadne komentare i čujem glasine - rekla je Špiranac i dodala:

Pejdž Spiranac
Pejdž Spiranac foto: Printscreen/Instagram/_paige.renee

- Osećam da me to sprečava da idem na mnoge događaje na kojima ima muškaraca. To je veoma nepravedno. Svaki put kada se slikam sa muškarcem, komentari su odvratni. To me frustrira jer ne mogu da imam normalne interakcije sa ljudi.

Bonus video:

00:26

Severina kroz pesmu proziva Milana Popovića

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.