MENADŽERKA FRAJLI SE OGLASILA NAKON OPTUŽBI: Evo šta je izjavila
Frajle, Foto: Kurir

drama

MENADŽERKA FRAJLI SE OGLASILA NAKON OPTUŽBI: Evo šta je izjavila

Menadžerka Frajli konačno progovorila nakon njihovih optužbi

Objavljeno:

Nakon što su članice grupe "Frajle" Nevena Buča, Jelena Buča i Nataša Mihajlović optužile bivšu menadžerku Lidiju Samardžiju da ih zlostavlja te da zbog njenih poteza proživljavaju pakao sada se oglasila i menadžerka.

- Poštovani, tokom dana ili najkasnije sutra će Vam advokatski tim poslati komentar. Budući da je u postupku više sudskih procesa, verujem da razumete da je ovakva vrsta komunikacije jedino logično i razumno za mene - navela je Lidija i dodala:

- Pravne institucije rade svoj posao i bilo bi puno lakše da potpisnice otvorenog pisma ne izbegavaju preuzeti pozive na ročišta - kaže Samardžija, prenose mediji.

Podsetimo, članice grupe "Frajle" optužile su bivšu menadžerku Lidiju Samardžiju za zlostavljanje i povredu autorskih prava. Nevena Buča, Jelena Buča i Nataša Mihajlović, članice benda, u otvorenom pismu javnosti iznele su šokantne optužbe na račun bivše menadžerke.

Nevena i Jelena Buča te Nataša Mihajlović već godinama proživljavaju, kako kažu, pakao s bivšom menadžericom. Žrtve su, tvrde, perfidnog zlostavljanja.

Frajle tvrde da je Samardžija prodala njihove albume Croatiji Records te da opstruira njihove koncerte i saradnje.

"Samardžija već godinama kontaktirajući sve organizatore naših koncerata slanjem upozorenja, a ako to ne upali, onda im se prijeti da ako budu surađivale s Frajlama, mogu zaboraviti na suradnju s Gibonnijem i Damirom Urbanom čija je Lidija Samardžija i dalje menadžerica", rekle, su, između ostalog, Frajle u otvorenom pismu.

Bonus video:

01:14

EVO KAKO JE GRUPA FRAJLE NASTALA, A SVE JE POČELO OD 2 SESTRE! Muzika im je u krvi, a u emisiji Pusti brigu zapevale su u STILU

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.