PEVAČICA OSULA PALJBU I UPUTILA ŠOK REČI O MUŠKARCIMA: Da li je PRETERALA?
Rialda Karahasanović, Foto: INSTAGRAM printscreen/QUEENRIALDA

otvorena

PEVAČICA OSULA PALJBU I UPUTILA ŠOK REČI O MUŠKARCIMA: Da li je PRETERALA?

Rialda Karahasanović otkrila da nema partnera, ali ni mladića koji joj se udvaraju

Objavljeno: 19:19h

Pevačica Rialda Karahasanović poslednjih nedelja privlači pažnju pratilaca na društvenim mrežama izazovnim slikama i snimcima sa odmora. Iako su komentari pripadnika jačeg pola uvek prisutni, "uživo", prema njenim rečima, nema nijednog "pravog muškarca".

"Muškarci mi uopšte više ne prilaze, vremena su se potpuno promenila. Ja sam staromodni tip, ne po ponašanju, ali čekam da i muškarac priđe. Više ni pića ne šalju, ni to ne rade. Sve nekako kao da treba da im nacrtaš, serviraš, obojiš. Više nema toga da ti neko priđe i pozove na večeru, na doručak, šetnju... Svi su postali to Instagram i pisanje 'jaoj dobro ti ovo, dobro ti ono' i oni misle da mi padamo u trans. Ne branim se, ali da prilaze, samo možda oni koji su iole svesni, a njih je vrlo malo", rekla je Rialda i nastavila:

"Za sve može da se napravi vreme samo da znaš da je to vredno tvog vremena. Po pitanju emotivnog života znam da mi treba neko ko je stabilan svestan sebe i da mi otvori neke vidike koje možda nisam videla, da mi bude zanimljivo... Ne postoji stvar koju ja sebi ne mogu da priuštim, ne postoji stvar kojom neko može mene neko da fascinira.. Sve se poremetilo jer su muškarci postali tetke, ženturače tu se svađaju, rondaju. Zapravo mi žene treba da zvocamo, a ne muškarci. Muškarac treba da bude stabilan, da je ozbiljna muška gromada koja kaže: 'Ajde, ljubavi treba ti odmor, čeka te avion, spakovane su ti stvari, idi malo uzmi dva, tri dana izduvaj se, pa se vrati'. Meni znači treba partner, a ne da mi bude još dodatno teško. Tako da sam ja odlučila da budem slobodna dok se takav ne pojavi".

Bonus video:

01:25

Rialda Karahasanović plače dok govori o batinama koje je dobila od bivšeg dečka Kenana

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.