"SAMO TI JOŠ KOPITA FALE!" SRPSKU GLUMICU NAPALI NI KRIVU NI DUŽNU: Šta se dešava sa ljudima? FOTO
Marina Ćosić, Foto: Instagram printscreen/marinacosic

hejt

"SAMO TI JOŠ KOPITA FALE!" SRPSKU GLUMICU NAPALI NI KRIVU NI DUŽNU: Šta se dešava sa ljudima? FOTO

Marina Ćosić je na svom instagram profilu potražila savet od svojih pratilaca, a dočekalo je uvredljivo bodi šejmovanje.

Objavljeno: 20:21h

Marina Ćosić, poznata glumica koja je ostvarila prvu glumačku ulogu u seriji "Ubice mog oca" i koju je publika u Srbiji zavolela, nastavila je da beleži uspehe na malim ekranima u serijama "Istine i laži", "Urgentni centar" i "Zakopane tajne".

Na svom instagram profilu potražila je savet od svojih pratilaca, a dočekalo je uvredljivo bodi šejmovanje.

"Baš je čudan ovaj osećaj kada vam dosadi mesto gde ste proveli 10 dana i postanete umorni od odmora. Naravno, nedostaje vam ostatak porodice, pa razmišljate gde biste ponovo mogli da otputujete, ili bar da pronađem neki provereno čist bazen za Sofiju, da je mogu voditi tamo 2-3 puta nedeljno da se okupa. Takođe, tražim takav bazen i u Beogradu, kako bih zadovoljila sve potrebe."

Njen cilj je bio da sazna gde drugi roditelji vode svoju decu na kupanje tokom letnjeg odmora. Međutim, krenula je lavina hejta na račun njenog fizičkog izgleda.

Neki od komentara bili su: "Kako možete biti tako zahtevni u vezi sa bazenima? Svi mi vodimo decu na prljave bazene. Zašto se toliko opterećujete time?", "Zar ne možeš jednostavno voditi decu na kupanje u prirodi?", "Bolje je da deca rade nešto drugo, umesto što se stalno kupaju. "Bolje vodi decu negde, pa trči sa njima, gle kako si građena... Samo ti kopita fali"... "A zašto mora da se kupa stalno? Dva tri puta nedeljno? Taj deo mi je nejasan. Šta rade deca koja odu s roditeljima na more i to je to do sledeće godine?"

Iako su bili prisutni negativni komentari, bilo je i onih koji su pohvalili glumicu zbog njenog prirodnog izgleda i delili su svoja iskustva gde vode svoju decu na kupanje.

Bonus video:

00:21

MARINA ĆOSIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Glumica priznala šta najviše voli da nosi u DRUGOM STANJU! Savet za buduće mame! (VIDEO)

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.